Safeshopping: Spark зона и нови обекти в Serdika Center

Зареди шопинг батериите си с най-добрите оферти в града

0 коментара Сподели:

След месеците на социална дистанция осъзнахме колко неща от ежедневието ни липсват. Модата и големите търговски центрове определено влизат в списъка. Радваме се, макар сигурно, отговорно и с повече мисъл да имаме възможност отново да се разхождаме из етажите на Serdika Center.

Безопасността на гостите остава приоритет на търговския център,

но за да ни привлекат повече от обикновено, са ни подготвили много нови примамващи обекти. Ако устойчивото отношение към планетата ни и електромобилите са неща, които те интригуват, ще се зарадваш от новината, че Serdika Center става Spark зона с пет зареждащи станции.

Юни обещава цели 5 повдигнати завеси –

нови магазини на световни марки ще отворят врати с ексклузивитет в България. Цял магазин, пълен само с продукти на Calvin Klein, ще те очаква от 4 юни, а ако си от хората, които смятат, че няма такова нещо като „прекалено много яки обувки“ – ще те очаква нов обект Fan Point Concept. Модели на Karl Lagerfeld, DIRK BIKKEMBERGS, Dr. Martens, Mercer Amsterdam ще се предлагат с намаления между 20 и 60%.

Какво по-хубаво от широка продуктова гама дамска, мъжка и детска мода, помещаваща се на 1400 кв.м? Ами и ние не можем да се сетим. Огромният магазин на DeFacto е първият на територията на страната и вече приветства първите си посетители. Брандът стана вторият по големина в Турция през 2011 и досега има над 500 магазина в 30 държави. Е, дойде и нашият ред.

Банкирането е важна част от модерния ни живот и това то да става бързо и удобно

е желанието на всеки, чакал на дълга опашка пред каквато и да е институция.

UniCredit Bulbank отваря нов клон в Serdika Center, в който да свършиш всички нужни неща ефективно и без ненужно губене на време. Възможно е да ти потрябва банкова помощ, особено след посещение на Sephora, която отвори врати малко преди извънредното положение. Всичко в обекта се дезинфекцира, а за твоята сигурност тестерите ще са защитени, за да виждаш цветовете, но да избегнеш контакт.

През следващите месеци почитателите на изисканите кафе-напитки могат да очакват отварянето на специализиран магазин за продуктите на Nespresso, където да заредиш шкафовете вкъщи, след като изпи всички запаси от кафе и разбра колко е важно кафето да е хубаво.

Разбира се, не изпускай и останалите над 200 обекта в търговския център, които предлагат невероятни оферти, с които бързо да наваксаш изпуснатия шопинг през последните месеци.

Информация относно необходимите мерки за сигурност и повече подробности относно безопасността на обекта можеш да откриеш тук

Виртуална разходка из новия магазин на Sephora пък ти подготвихме още през февруари.

Какво още и къде се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *