По бира под тепетата

„Каменица“ и фондация „Пловдив 2019“ обявиха официалното си партньорство, а ние нямаме търпение да научим повече

0 коментара Сподели:

Ако си мислиш, че Градът под тепетата няма как да стане по-красив, по-пивък и по-интересен, то повярвай ни – грешиш. Само преди броени дни „Каменица“ АД и фондация „Пловдив 2019“ обявиха официалното си партньорство, което ще рече, че компанията става официален партньор на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“. Като познаваме креативността и страхотните идеи на бранда, сме убедени, че ни очакват куп изненади. Освен че „Каменица“ ще продължи да участва в културния и социалния живот на родния си град, тя ще подкрепи и най-големия културен проект в България „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“. Двете страни ще си партнират и с участието на модерния и

единствен по рода си в страната комплекс „Пивоварница Каменица“, който включва микропивоварна за занаятчийски и ръчно приготвени бири, ресторант-бирария, магазин за сувенири, посетителски център, открита сцена и парк.

Идеята на комплекса е да въплъти и запази историята и традициите на „Каменица“, а нашата идея е да му се порадваме с максимален кеф, защото сме убедени, че освен леденостудено пиво ще ни предложи и много знания и умения в правенето на качествена бира. Подсказваме, че в ресторанта ще бъде позиционирана и единствената кръгла маса „щам-тиш“ за приятелите на „Каменица“.

От марката ни обещават още – уникални бирени моменти на любителите на кехлибареното пиво, реализирани ЗАЕДНО с „Пловдив 2019“ и инициатива, която да се превърне в уникален за България проект, в истински празник на културата и изкуството. Припомняме ти още, че Пловдив е първият български град, носител на титлата, и като един от най-древните градове в Европа определено има какво да ни покаже и даде, а също да изкуши ценителите на качествените преживявани и търсачите на алтернативни и крафт предложения. Програмата на „Пловдив 2019“ е изпъстрена с разнообразни събития, показващи автентичността на един древен, но и изключително модерен град, съчетаващ в себе си история, изкуство, предприемачески дух, богата култура и жажда да предоставя и приема нови преживявания. Така че следващия път, когато си под тепетата, не пропускай да се огледаш за инициативите на „Каменица“ и естествено не забравяй да отвориш едно леденостудено пиво. Както ни приканват организаторите – „Преоткрий първата бира на България #Заедно с „Пловдив 2019“!

Още информация те очаква тук и тук.

Виж къде по българското Черноморие можеш да се насладиш на хубавата бира.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *