Два танцови класа, за да се раздвижиш мигновено

Когато нямаш нищо друго за правене, танцувай!

0 коментара Сподели:

Този уикенд останахме вкъщи и напук на ограниченията се забавлявахме заедно. Stayhomefestival.bg се превърна в празник на творческия дух, и то благодарение на вас. Радваме се, че успяхме отново да влезем в ролята на градски агенти и заедно помогнахме фестивалът да се случи. С помощта на някои от най-талантливите български бармани създадохме коктейли, които да държим, докато невероятни музиканти и диджеи ни хванаха за ръка и раздвижиха в ритъма на музиката, който танцьорите поеха и ни показаха как се прави! Макар вкъщи, успяхме да усетим емоцията на града и сме все по-нетърпеливи да се срещнем с всички тези хора и на живо по улиците, в баровете, на сцените.

Два танцови класа дадоха ритъм на фестивала и съвсем лесно се впуснаха в програмата, за да ни окуражат да бъдем щури и смели, когато използваме движенията си, за да изразим себе си.

Танцовите класове по време на фестивала станаха факт благодарение на партньорите ни от easybook.bg, с които можеш да резервираш вълнуващо преживяване бързо и лесно.

В първия ден на фестивала дансингът беше превзет от веселите суинг маймунки Swingin Monkeys. С тях се развихрихме в стъпките на суинга и съвсем без притеснение  се пренесохме в една епоха на танци по двойки и смели движения.

Във втория ден рязко сменихме посоката и прекрачихме прага на стрийт културата с един фундаментален урок по брейк от Footprintz. Момчетата се постараха не само да ни покажат движенията, но и да ни въвлекат в теорията на стила и да запалят искрата към цялото стрийт течение.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *