Spotted by Locals: Теньо Стойнов

Агентът, който харесва повече от центъра на София

0 коментара Сподели:

Стиляна Иванова

Срещите с тези градски герои бяха направени преди началото на извънредното положение в страната. Пускаме ти ги сега, защото се надяваме, че скоро отново ще бъдем на любимите си места и използваме случая, за да ти съобщим, че новият брой на Go Guide излиза само след дни в онлайн формат. Stay Tuned!

И в този брой те запознаваме с трима от любимите ни градски персонажи. Питаме ги за любимите им градски случки и най-яките места в града. Следвай Белия заек и техните съвети за добре прекарано време.

Кои ресторанти напоследък вълнуват небцето ти?

Веднага се сещам за Virtuoso, виетнамски фастфууд в „Надежда“ до метростанцията. Заслужава си пътуването дотам, защото е единственото място, където може да ядете Фъ в София. Имат и бъбъл чай.

Кои са „личните“ ти открития в града, за които би искал да знаят само отбрани хора?

София е много повече от централните си райони.

Това научих като човек, преместил се отскоро в града. Препоръчвам „Гуде” – един ресторант на „Цар Борис III”, лесно се стига и с колело по велоалеята. Преди няколко месеца се появи в Instagram сторито на една приятелка, изглеждаше мно- го благо място и се оказа точно така.

Представи си, че си кмет на града. Какви реформи би направил?

Това е тежък въпрос, на който ще отговоря лекомислено (според някои). Определено нещото, което бих направил, би било свързано с ужасния трафик в София.

Ако си на книжна вълна, прочети историите на 5 велики и вдъхновяващи писателки. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *