Разплетени истории: Ирина Денева

When you wonder what to wear, а също и когато се чудиш как да се справиш с непокорната коса

0 коментара Сподели:

Естествената революция на косата е тук, за да остане. От вълнообразни до прави, къдрави или боядисани, косите притжават вълшебното свойство с ентусиазъм да оплитат целия свят в бунтарския си дух. Те никога не остават незабелязани. Те са мощно и вдъхновяващо изразно средство, на което откровено се радваме, защото малко са истинските и неподправени неща във външния вид, които намират толкова последователи напоследък. Обръщаме им внимание и В ПОРЕДИЦА ОТ КРАТКИ ИНТЕРВЮТА СИ ГОВОРИМ С НЯКОЛКО МОМИЧЕТА, ПРЕВЪРНАЛИ ХАРАКТЕРА НА КОСАТА СИ В СВОЙ СОБСТВЕН.

Разказваме ти те как се грижат за косата си и те съветваме да ги следиш изкъсо, защото, както е казал поетът… Girls run the world.

 

В такива времена, когато е препоръчително да си стоим у дома, професионалната грижа за косата не бива да бъде подценявана. На същото мнение са и професионалистите от TRESemmé, чиито иновативни продукти за грижа за косата се борят с редица проблеми. Така можеш да направиш най-доброто за гривата си дори и от вкъщи.

Ако косата ти можеше да говори, какво щеше да ни каже за начина, по който се грижиш за нея?

„Хей, тази жена наистина държи на косата си!“, хаха, но това важи само за периода от последните три-четири години. Преди това не бях така постоянна и дори сама се боядисвах с продукти от супермаркета в Лондон. Така по болезнения начин научих кое как влияе на косата ми.

По какво си приличате двете?

И тя като мен обича промяната, затова и до скоро бях брюнетка.

От какво най-често имате нужда?

От хидратация и възстановяване, а в последно време и от продукти, за запазване на цвета жизнен.

Променя ли се характерът на косата ти през годините и свързано ли е това с промяна в твоето светоусещане?

Прави ми впечатление, че дори в периода на извънредното положение тя се промени. Може би, защото в момента правя повече маски и тя усеща доброто отношение.

Може ли прическата да бъде начин за себеизразяване? Използваш ли я като такъв?

Абсолютно, правя го още от 11-годишна, когато за пръв път се боядисах. Тогава оцветих половината си коса в русо и май така започна аферата ми със светлите нюанси. От около три-четири години съм с къса коса и смятам, че тази прическа отразява нрава ми най-точно.

Вдъхнови се с впечатляващите жени над 40.

Ако „по дрехите посрещат“, какво правят, съдейки по косата/прическата?

Бях чела статистика, че две трети от мнението на хората за теб се базират на прическата ти. Доказано е, че хората с красива коса успяват да впечатлят околните по-лесно. Затова никога не оставям косата си неподредена и неподдържана.

Ако се окаже, че трябва да посетиш важно събитие, но то е само след час и нямаш време за фризьор – какво ще направиш с косата си?

Ще си сложа TRESEmme Biotin + Repair маска, която само за пет минути освежава косата и я прави по-жизнена.

Какво правиш, за да я накараш да се чувства добре след като е имала „лош ден“?

Слагам маска, която да действа през нощта.

А за себе си?

Взимам вана, гарнирана с чаша вино и хубаво списание.

След толкова дълга връзка помежду ви – успява ли все още да те изненада или отношенията ви са напълно изгладени?

Изненадва ме, както казах много ме изненадва по време на извънредното положение. По принцип съм с чуплива коса, която в последния месец се къдри и букли само повече от всякога.

Тази рубрика се случва благодаря на TRESemmé, които от скоро са в България, но завладяха сърцата (и косите ни) от пръв поглед.

Потопи се в света на фантазиите с най-сексапилните съвременни актьори.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

 

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *