Книгата, която най-накрая дочетох: Мила Михова

Кои са заглавията, за които най-накрая намерихме време

0 коментара Сподели:

Ние сме от онези хора, които събират на нощното си шкафче книги за всяко настроение и емоционален порив. Някои от тях обаче дълго време служат на пост, докато им дойде реда и няма да се лъжем рядко намираме време да стигнем до самия им край. Но, истината е, че в безвремието, в което сме тези дни, решихме, че е крайно време да дочетем недочетеното. За да се мотивираме допълнително попитахме няколко свежи лица за историите, които пък те са решили да завършат.

Мила Михова разказва за нейната дочетена книга в редовете надолу. 

Този и още много материали, с които да нахраниш ума и душата, те очакват в новия брой на Go Guide. Той е онлайн и е свободен за четене тук

“Биографията на Мишел Обама” Мишел Обама

Най-накрая дочетох биографията на Мишел Обама. Избрах я, защото цял живот се готвя да стана първа дама, въпреки че нито едно от гаджетата ми не става за президент. Семейство Обама освен всичко са абсолютни попкултурни герои и пример за couple goals. Намирам Мишел за абсолютно вдъхновение като обществена и семейна фигура. Много умна жена. И все пак бих прочела и биографията на Мелания, чете ми се нещо смешно.

Христо Христозов също има книга, до която стига сега. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *