3 хита от 2019, които да наваксаш, ако си пропуснал

Ето 3 от най-големите хитове на 2019, които можеш да гледаш сега в A1 Xplore TV:

0 коментара Сподели:

Потокът от филми напоследък е толкова голям, че понякога изпускаме най-големите хитове. Това са филми, които завинаги бележат годината, в която са излезли, както и променят представата за това, как се правят блокбъстъри. Обикновено всички говорят за тях и понякога имаме чувството, че сме ги гледали, даже и да не сме. Все пак има причина точно тези филми да са едни от най-касовите и успешни заглавия на 2019 – те просто са много добри. Сегашната ситуация с неограничено свободно време е един чудесен момент да гледаме или да си припомним най-големите хитове на 2019, които по някаква причина са минали под радара ни.

Всички тези филми са налични в A1 Xplore TV през април, където можеш да се насладиш на последните хитови заглавия, с уникално качество, при това на големия екран, само след натискане на един бутон. Социалната изолация не трябва да е лишена от силни емоции, затова през април А1 Видеотека предлага гарантирана доза развлечения с едни от най-добрите филми на 2019. А за да е максимално улеснен изборът, интерактивната телевизионна платформа се адаптира към твоя личен вкус. Филмите от A1 Xplore TV се гледат направо от екрана на телевизора, без необходимост от допълнителни устройства. Всяко заглавие от каталога на Видеотеката пък може да бъде наето за 48 часа, лесно и удобно, като сумата се добавя към месечната фактура към телекома. 

ЕТО 3 ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ НА 2019, КОИТО МОЖЕШ ДА ГЛЕДАШ СЕГА В А1 XPLORE TV:

Бързи и яростни: Хобс и Шоу

В България „Бързи и яростни“ не е просто филм – това е религия. Затова и за никого не дойде като изненада, че „Хобс и Шоу“ беше сред най-успешните филми на годината не само у нас, а и по цял свят с боксофис от над 760 милиона долара. Технически погледнато, „Хобс и Шоу“ е спин-оф на силно адреналиновата поредица, който разказва за принудително партньорство на двама от вечните антагонисти в серията: Люк Хобс – агент, който работи за ЦРУ (в ролята Скалата) и Декърд Шоу, бивш човек от тайните служби, настоящ наемник на свободна практика (в ролята Джейсън Стейтъм). Двамата се мразят, но им се налага да работят заедно, за да спрат генетично подобрения терорист Брикстън Лор (Идрис Елба). И цялото това нещо на фона на брутални експлозии, спиращи дъха преследвания и каскади без аналог.

Все пак режисьор е стънт легендата Дейвид Лийч, създател на John Wick и Atomic Blonde.

Ако искате да си вдигнете енергията на 100% – „Хобс и Шоу“ е правилният филм!

Ако ти се гледат комедии, имаме избрани специално за теб.

То: Част втора

Стивън Кинг не е най-лесният автор за филмиране на света, но когато се получи добре някоя адаптация по негова книга, крайният резултат е просто магически. В случая на филма „То“ всички фенове на автора са единодушни –

това е един от най-добрите примери как от велик роман може да се получи страхотен филм.

Втората част на епичния хорър е още по-смела и по-разтърсваща от предшественика си. Режисьорът Анди Мушети просто е качил визуалния шок на следващо ниво, а вече порасналите деца, 27 години след първия сблъсък, са изиграни от страхотни актьори начело с Джеймс Макавой и Джесика Частейн. Този филм си заслужава дори без да сте чели книгата или да сте гледали първата серия. Толкова грабващо е действието!

Новият брой на Go Guide е тук!

Жокера

Много неща се изговориха за „Жокера“, така че изключено е да сте пропуснали съществуването на този филм. Както казва Jay-Z, „Мъжете лъжат, жените лъжат, цифрите не лъжат“. В случая на „Жокера“ те са повече от впечатляващи: приход доста над милиард долара при бюджет много под 100 милиона. Също така рейтинг 8.5 в IMDb от над 700 000 гласа.

Признание във вид на 214 номинации за награди и 86 победи. Сред които 11 номинации за „Оскар“ и 2 статуетки (едната, разбира се, за Хоакин Финикс).

Много хора се влюбиха в този филм, други не го харесаха, трети се потресоха, но равносметката е категорична – безразличие нямаше. „Жокера“ без съмнение е един от филмите, белязали 2019, така че задължително трябва да бъде гледан. Най-малкото за да можеш да се изказваш обективно за него.

Ако си на вълна сериали, ето 5 предожения от нас.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *