7 сериала, които ще ви накарат да се въргаляте по дивана от смях

Светът е оцелял, защото се е смял!

0 коментара Сподели:

Една селекция със сериали никога не е излишна. Да, през последните дни ти дадохме не една и две идеи какво можеш да гледаш, докато си вкъщи, но подозираме, че скоро ще изгледаш онова, което ти е допаднало от предните селекции. Затова, време е за малко смях! Той идва в различни форми и размери, и има понякога своенравен характер, но е най-доброто, което всички притежаваме.

Покани усмивките вкъщи и се настани удобно на дивана. Само внимавай да не паднеш!

Awkwafina Is Nora From Queens

След номинацията й за „Оскар“ Comedy Central  дава на Акуафина да режисира автобиографичен ситком.  Тя играе себе си в преувеличена версия на живота си, преди да стане известна. Отглеждат я баща ѝ и баба ѝ в нюйоркския квартал Куинс, където живеят само бедни емигрантски семейства. Няма кой знае какъв сюжет, по-скоро е поредица от скечове. Най-яките сцени са между Нора и баба ѝ, която не говори много английски и е толкова дърта, че вече за нищо нe ѝ пука.

Почти във всеки епизод има включване от някой изгряващ стендъп комик.

High mentainance

Всеки епизод е пълен с интересни, забавни и болезнено истински персонажи от Ню Йорк и техните истории и проблеми.

Нещото, което ги свързва, е безименният им дилър, когото всички просто наричат Човека.

Той е тъжен хипстър на колело, който разнася трева по къщите и се надява някой да го покани на гости и да го черпи.  Естествено хората, които черпят дилъра си, имат отчаяна нужда от приятел, психолог или и двете.

Dollface

Джулс я зарязва гаджето и тя бързо осъзнава, че няма собствени хобита, приятели или интереси. Решава да се свърже отново с приятелките си и да се сприятели с колежките си, но си мисли, че е забравила как да общува с жени. На всичко отгоре е твърде мила, за да отреже сестрата на бившия си, която иска Джулс да е шаферка на сватбата й.

Сериалчето е за момичета, но е много по-добре написано и смешно от обичайните чикфлици.

Brooklin 99

На полицаите от 99-о РПУ в Бруклин им е скучно на работа и само се чудят какви простотии да вършат, докато не идва нов капитан, които ги стяга. Анди Санбърг играе

млад детектив, на който хич не му се спира с простотиите

и непрекъснато дразни шефа си, докато се опитва да се гаджоса с колежката си.

Better call Saul

Better call Saul е спиноф на Breaking Bad,

който следи кариерата на адвоката на Уолтър Уайт. Адвокатът започва като селски тарикат, който работи от задната стая на азиатски салон за педикюр и иска да вземе парите от дяла на брат си в голяма кантора. Брат му е бивш мастит адвокат, който се е заключил вкъщи заради многото си фобии. Соул върти много схеми и успява да изкара пари тук-там, но си остава стиснат селянин с клиенти престъпници.

Shameless

Бедно американско семейство, много деца, баща алкохолик и майка шизофреничка. Децата оцеляват, като се гледат едно друго и бачкат от малки. Най-голямата дъщеря Фиона е решена да успее, но не може дори да си хване гадже, защото живее като самотна майка на четиримата си братя и сестра си. На всичко отгоре безполезният им баща се отбива в къщата, когато му трябват пари и помощ, и разваля дисциплината на Фиона.

Аз си мислех, че моето семейство е смешно и нефункционално, но след като изгледах всички сезони на Shameless, си обичам роднините повече.

Big mouth

Анмацийка за възрастни от Нетфликс. На пръв поглед е като дете на The Simpsons и час по сексуално здраве в училище, но под просташките шеги за гениталии сериалчето реалистично представя неловките моменти на пубертета.

Историята се върти около няколко тийнейджъри и техните хормонални чудовища,

които ги карат да мастурбират религиозно и да се излагат публично.

Имаме поне още 20 предложения за сериали, които можеш да провериш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *