35 онлайн курса, с които да развиеш кариерните си умения

Training Academy имат предложение за полезно запълване на времето

0 коментара Сподели:

Ясно е, че последните не-знаем-колко-дни стоиш вкъщи, защото си отговорен гражданин и пазиш себе си, близките си и обществото от опасната зараза на външния свят. Да, и ние стигнахме до филмите в Netflix,които са само 23% съвместими с вкуса ни, направихме 3 пролетни почиствания, освободихме гардероба от ненужни вещи и изпробвахме всички маски за лице, струпали се в шкафа… за по-хубава кожа, когато махнем медицинските.

Време е карантината да се отрази позитивно на кариерното ти развитие с една прекрасна платформа!

Training Academy представи своя Кариерен Акселератор– онлайн платформа, пълна със знание. Може да не си запознат с този тип обучение, ако вече не си студент. Ако си, заради последните седмици със сигурност знаеш какво е онлайн курс. Ако пък студентството е зад гърба ти, ще те светнем. Кариерният акселератор предлага над 35 сертификационни курса и над 200 онлайн обучения под формата на видеолекции, които да подобрят продуктивността ти, да обогатят уменията ти или да ти помогнат да започнеш ново начинание, с висококачествени видеозаписи и структурирана информация. Можеш да си избереш сфера на знания от подкатегории като маркетинг, дизайн или мениджмънт, а след като преминеш курса,

да получиш сертификат или диплома.

Курсовете са разнообразни и супер полезни, можеш да откриеш както курсовете за основни умения за Photoshop и InDesign, маркетинг курсове за реклама във Facebook и Instagram, така и курс за изграждане на перфектна презентация.

Платформата е подходяща за всеки, който цени времето си и иска да е максимално полезен на себе си и работата си. Темпото на учене определяш сам, а достъпът до материали е постоянен. Уроците са разбити на теми, а първите стъпки са за напълно начинаещи, така че

няма опасност да се чувстваш като осмокласник, който за пръв път влиза в час по английски, а учителката започва директно с особеностите на миналите времена.

Като казахме учителка – не се притеснявай от факта, че уроците са предварително записани. При всеки възникнал въпрос можеш да се обърнеш към екипа, стоящ зад курса.

Времето, в което се намираме, наистина е странно. Както казва интернет – прадедите ни са били привиквани на фронта, от нас се очаква само да стоим вкъщи, за да спасим света. Вместо да се чудиш как да запълниш дните си в изолация, разгледай предложенията на Training Academy. В момента даже можеш да се възползваш от 10 дни безплатен достъп до някои от най-популярните курсове.

Така, вместо да излезеш надебелял от карантината, ще можеш да се перчиш с поне един нов скил!

5 ненужни въпроса, когато всички сме под карантина.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *