Ставаме TikTok експерти с точния мастърклас

Ако искаш да научиш всичко за органичното позициониране на марка, продукт или бизнес в TikTok, те водим на правилното място

0 коментара Сподели:

Социалните мрежи не просто навлязоха в живота ни, те вече буквално са неизменна част от всичко, което се случва около нас, независимо дали говорим за трендове, бизнес, вайръл социални теми и каквото още се сетиш. Отдавна вярваме, че трябва да се въведе час по онлайн умения за всички подрастващи, за да различават информацията в интернет, да я селектират на достоверна и не чак толкова и да умеят да боравят отлично със социалните мрежи, които могат да се превърнат както в тяхна работа, така и в отлична платформа, за да позиционират идеите, каузите и марките си. Не зависимо дали това се случи или не обаче,

ние вярваме, че трябва да надграждаме нашите social media умения всеки ден.

Ето защо винаги се оглеждаме за готини ивенти, курсове и практики, които да ни въведат все по-дълбоко в света на новите платформи и да ни направят истински мастъри в менажирането и разбирането им. И този път абсолютно безпогрешно следваме интуитивния си нюх и се насочваме към най-добрия ивент за месец март по темата – TikTok Masterclass. Събитието представлява онлайн обучение и ни очаква с две дати – на 10 март и 26 април, а ние нямаме търпение да се запишем, за да научим как да създадем и развием успешен TikTok канал, как да създадем ефективна маркетингова стратегия за TikTok, да оптимизираме съдържанието, което създаваме, и какво ли още не.

Обучението ще ни даде възможност да научим как се създава концепция за имидж, настройка и визуално съдържание на акаунт в платформата, как да направим планиране, избиране на ниша за позициониране и още много други. На място ще станем истински мастъри в това да менажираме и създаваме ефективна маркетингова стратегия за TikTok, да оптимизираме съдържанието, което създаваме и публикуваме, и да ангажираме точната аудитория.

TikTok Masterclass ще ни запознае в детайли и с алгоритъм, статистики и измерване на резултати в платформата.

Сред темите на обучението са и Подходи към създаването на онлайн съдържание и визуален storytelling, където ще се учим да превръщаме идеите си в реалност, като открием тайните за създаване на вайръл видеоклипове за TikTok. Уменията по преоразмеряване и експорт на видеа в максимално качество, добавяне на надписи, транзиции и ефекти също няма да бъдат пренебрегнати, както и презентирането на безплатен софтуер за начинаещи и напреднали.

Подсказваме ти също, че водещ обучението ще бъде Веселин Тонов, който е сред любимите ни мастъри в тази сфера. Той е основател на Epic Media Group, Video Fabrika, Elevate Design и Epic By Choice. Весо също е маркетинг директор на Leader Academy и CSPI International и съосновател на The Leaders Who Care. Занимава се професионално с видеопродукции от 2009 г. насам и има продуцирани над 1200 видеоклипа за проекти в България, САЩ, Англия, Чехия, Австралия и Австрия.

Неговите обучения се характеризират с висока енергия, чувство за хумор и нестандартни практични упражнения,

което е изключително полезно поне за ентусиасти като нас, които искат да научат всички тънкости на платформата. За финал ти казваме, че семинарът е подходящ за управители и собственици на фирми и фрийлансъри, маркетинг мениджъри, специалисти в отдел „Маркетинг & реклама“, инфлуенсъри, мениджъри и служители, занимаващи се с поддръжка на бизнес страници в социалните мрежи, и всеки, който иска да развива бранд или да популяризира продукти и услуги в социалната мрежа TikTok. Пълната им програма, както и Форма за регистрация може да откриеш тук, а ние те очакваме онлайн, за да го покорим този TikTok най-сетне. Бъдещето не чака.

За още от същото – виж Храните, които станаха известни благодарение на TikTok

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *