Неастрологичен хороскоп в изолация: 23 – 29 март

Маг Жаклина предлага специални астрологични пакети с прогнози за послушните от вас, които изпълняват препоръките

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Маг Жаклина предлага специални астрологични пакети с прогнози за послушните от вас, които изпълняват препоръките и вече цяла седмица са си вкъщи под домашен арест, пардон – карантина:

Овен

За вас това някой да ви затвори против волята и на всичкото отгоре и да ви казва да не излизате си е равно на престъпление против личността!

Необходимо е обаче да се доверите на онзи, когото наричат „Годжи“, а всъщност е достоен генерал и да оставите той да направлява съдбата ви. 

Телец

Нептун владее вашия втори дом, както и домовете на милиони Телци по света. Единствено внимавайте кого пускате в дома си, защото не всеки ви мисли доброто. Особено дамите да внимават със симпатични скорошни познати.

Близнаци

Вашето отношение към парите е най-добре описано от Христо Смирненски с крилатата му фраза: „За какво са ни всичките тези пари, щом с приятели не се събирам вече“? Именно. Вашето най-голямо богатство са вашите приятели. Обърнете им внимание през тази седмица, но по телефона и направете планове за лятото.

Рак

Ако ще харчите пари тази седмица, то нека да е онлайн и за нови хавлии, спално бельо и ортопедични стелки за представителите на зодията, които са плоскостъпи или както сме свикнали да ги наричаме по народному – дюстабанлии. Всичко друго може да почака.

Лъв

Не мога да си представя някой Лъв да има финансови проблеми, но се очертава да ви се случи точно това. Кратка финансова криза в изолацията, която няма да е сиромашия, но няма и да е чорбаджийска.

Ако не ядете прекалено много, ще спестите от тоалетна хартия, а ако сте достатъчно предприемчиви, може да я замените за нещо по-ценно като дезинфектант.

Дева

Прагматичният подход към тази седмица ще ви бъде от голяма полза. Парични постъпления няма да има, но пък няма да има и харчове, което е за предпочитане, когато сте пред заплата и залостени у дома !

Везни

Време е да останете вкъщи насаме с мислите си и с алкохол на половин цена. Това доста ще повлияе на погледа ви върху живота и накратко ще се случи следното. Вие ще откриете купища лъжи в две бразди под нечии очи. Което не е толкова лошо, защото вещае емоционални проблеми и кризи, но не и финансови.

Скорпион

Пари като вестници, бе! Важното е да сме живи и здрави пък богатството може да почака. Още повече, че то може да бъде заместено от много по-приятни неща. А да си богат не е толкова хубаво. Повечето богати хора са изнервени и кисели. Бъдете свежи и бедни през тази седмица и ви гарантирам, че ще бъдете свободни и щастливи! За секс и дума да не става!

Стрелец

Няма смисъл да опитвате. Напразно е. Пролетта не винаги носи пари, но със сигурност носи промяна, а пък тя може да донесе куп други полезни неща. Особено докато сте у дома. Можете да заложите на книга, списание или безплатните порно канали. Всяко от тях ще ви помогне срещу самотата по различен начин.

Козирог

Вашето богатство през настоящата седмица може да бъде описано с няколко прости думи: „Един прозорец и безброй звезди!“. Оставям на вас сами да намерите прозореца си, а за звездите, разбира се, разчитайте на съзвездието на знака си!

Водолей

Вас материалните богатства не ви влекат. Вие се храните с духовни блага. Посетете някоя онлайн изложба в галерия тази седмица. Ако случайно видите обесен мъж да виси в секцията за съвременно изкуство, внимавайте! Той може и да не е част от инсталацията …

Риби

Свърши вашето царство на рождените дни. Кой е**л, е**л, вече сме в изолация! Сега е вашето време да сте скромни и да не ламтите за богатства, защото така правят истински добрите хора, които са отговорни и си стоят вкъщи!

Маг Жаклина призовава, останете си вкъщи. Секс ще има и след карантината!

Избрали сме и 10 легендарни концерта, които да гледаш онлайн.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *