5 скандални типа хора, които можеш да срещнеш само в TikTok

Топ социалното приложение успя да привлече елита на нацията

0 коментара Сподели:

TikTok се движи към световна доминация. Сегментът, който app феномена със сигурност превзе у нас обаче, са хората без работа, често без пари и гарантирано – без мозък. TikTok печели с това, че за да се забавляваш, не ти трябва нито едно от посочените. Това рязко го разграничава: Фейсбук иска дар слово, за Инстаграм трябва визия, а преди Туитър даже се налага да прочетеш някоя книга. В TikTok е достатъчно да се правиш, че правиш нещо – предизвикателствата са си там, има даже и аудио, така че само си отваряш устата.

Ето какъв тип хора можеш да намериш, ако надникнеш в българския TikTok.

Бабички

Първата баба в TikTok най-вероятно е попаднала като начин да общува с внучето си, което не става от телефона. Предвид възрастта си, една жена на 70+ не може да направи разлика между добър и лош лайк, също така приема всички вюта за готино, приятно внимание. В TikTok ние се смеем на хората, не с тях. Също така комън сенс е, че никой не иска да гледа туърк чалиндж на баби. С изключение на един малък процент от населението, за които не говорим.

Виж и 7 приложения на тоалетната хартия, с която си се презапасил.

Чички с палави очички

Те си мислят, че годините не им личат. Те си мислят, че са готини. Те си мислят, че мислят. Нито едно от посочените не е вярно. TikTok е пълен с палави чичета, които се облизват и очичките им шарят. За щастие се чекнат на всеки чалидж, така че шанса да играят нещо е минус безкрайност. Визуалната наслада за нас хейтърите обаче остава.

Пеещи деца 

Явно има нещо много забавно в това да се преструваш, че пееш някаква песен, която IQ-то, опитът и културата ти пречат да разбереш. Като стане дума за това преживяване обаче, децата са закачени "на вена". Един бърз скрол в TikTok може да те накара сериозно да се замислиш за емиграция. Също така и за самоубийство.

Прочети и кои са 5-те ТВ предавания, които убиват мозъчни клетки.

Тийн "идоли"

Следващото ниво на кретения са напушените тийнейджъри. Те буквално са "Кралете на TikTok". Всичките хитове са свързани с плющене и трещене, а кълченето на кълки е на макс. Явно обаче това е бъдещето на социалките – щом супер-мега-гига-звезди като Преслава са полазили трибуната, при това с пиянски шегички и псевдо актьорско майсторство.

"Полубългари"

TikTok запълва нишата, която „Господари на ефира“ остави след себе си, а именно необходимостта да слушаме смешки на полубългарски.

Тук отново имаме своеобразна ескалация – хардкор чалгата е навсякъде, във всяко видео.

Имаме небрежни кючеци в хола, парти сватба гюбек и даже стрийт денс инвазии във всевъзможни точки на страната. Както е тръгнало, скоро TikTok ще е синоним на пълна цигания. А може би вече е?

Виж кои са 10 от най-нелепите инфлуенсъри.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *