10 жени над 40, които ни вдъхновяват

С Vichy поемаме по следите на зрялата красота

0 коментара Сподели:

Дали онова je ne sais quoi на французите, осъществяването на пълния човешки потенциал или фестивната жизнерадост са подправките на вечната младост?

За да забъркаме рецептата на златната зрялост, ще ви покажем десет жени над 40, за които сякаш времето е спряло, докато те ни се усмихват от върха.

А ако се чудиш какво може да ти помогне да пренесеш поне част от чара на следващите дами и в своето ежедневие, то защо не обърнеш внимание на новите продукти от Vichy? Ампулите против бръчки Liftactiv Specialist Peptide-C предпазват кожата от свободни радикали, които са главен виновник в стареенето на кожата. Подсилвайки естествената бариера на кожата, те спомагат за премахването на мъртвия слой и стимулират производството на колаген за лице, неподвластно на времето. Дневният крем Liftactiv Collagen Specialist пък е финият коректор на видимите признаци, причинени от загубата на колаген в кожата. Тонизира, защитава и хидратира и само след два месеца ще забележите промяна, озаряваща лицето и следите от lа joie de vivre.

Можеш и да спечелиш тези продукти от Vichy. Как? Виж видеото в края на статията!

Виж и ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА: ДА ОБИЧАШ САМАТА ЛЮБОВ.

Гуинет Полтроу

С ключови роли от 90-те насам изглежда Гуинет няма намерение да се оттегли от Холивуд. Освен със зашеметителни персонажи тя ни привлече и със супер гуинетския блог (www.goop.com), който пише. Теми от лайфстайл, здравословно хранене и травъл, до сериозни препратки към адекватни анализи по културни и икономически въпроси.

Стефани Сиймур

Обожавана от обектива на Ричард Аведън, Патрик Демаршелие, Тери Ричардсън и Марио Тестино, Стефани Сиймур е музата на 80-те и 90-те. Дори началото на века е диктувано от красиво узряващото й лице, когато Сиймур акостира успешно в дълбоките води на TV шоуто „Закон и ред“. Във визитката й влиза гост-редактор за списание Interview и работа по благотворителни каузи чрез The Brant Foundation Art Study Center, оснавана от нея и съпруга й Питър Брант.

Елиф Шафак

Кадифената й проза е почти сравнима с топлите й кестеняви коси и мек котешки поглед. Елиф Шафак бродира тайнствени митове и суфистки поеми в романи, които някога ще се наричат класика.

Амал Клуни

Още с моминското си име Аламудин, Амал можеше да се похвали с благородни каузи като правозащитен адвокат. Добавената стойност на омъжена за един от вечните ергени на Холивуд по никакъв начин не смени ракурса на стремежите й. Докато медиите сериозно се занимаваха с тоалетите й на заседанията на ООН, тя използваше хайпа, за да обърне внимание на теми като свободата на медиите, правата на малцинствата и борбата със сексуално насилие във военни зони.

Алекс Сърчаджиева

Смелото сърце на Народния театър споделя как 4 дни след загубата на любимия й Иван Ласкин тя трябвало да изиграе роля в комедиен спектакъл.„В този момент мислех, че ще умра. Събрах сили и излязох на сцената. В мига, в който се появих пред публиката, настъпи гробовна тишина. Муха да бръмне, ще се чуе. Това ме смути – мислех си, че чакат нещо кой знае какво от мен, че гледат как ще се изложа.

И накрая, когато излязох за поклон, залата гръмна в оглушителни аплаузи. Това бяха най-силните аплодисменти, които съм получавала в живота си, за цялата си кариера.“

Поклон пред достойнството, таланта и силата на Алекс.

Естер Перел

Повече от 20 години Естер Перел помага на проблемни двойки, съветвайки за любовта по един естествен и възможен начин. Говори английски, френски, фламандски, немски, испански, португалски, италиански, холандски, иврит и е един от най-престижните специалисти по междукултурни връзки. Освен консултациите в нюйоркския си кабинет, тя не спира да пътува по света като лектор, участва в TED talks и когато се усмихва, минава в онази особена категория на жени „без възраст“.

Нери Оксман

Архитект, дизайнер и билог, Нери е първата, която говори за „материална екология“, за да дефинира работата си. Тя е виртуоз в намирането на сходство между биологията, архитектурата и компютърните науки, създавайки нови материи и инсталации, с поглед от бъдещето. Талантът и работохолизмът й са почти равни на израелската прелест, на които дори Брад Пит не може да устои след развода му с Анджелина.

Прочети и НАПРЕДЪКЪТ В ОТНОШЕНИЯТА СЕ БУДИ РОШАВ.

Марион Котияр

Може би най-популярната и успешна френска актриса в света в момента, Марион се радва на „Оскар“, „Златен глобус“, БАФТА и две награди „Сезар“. Родена е в Париж и е страстна природозащитничка.

През 2006-а е обявена за национална забележителност на Франция, след като е избрана за най-чаровната актриса на своята страна.

Капка Касабова

Капка Касабова живее извън България от 17-годишна, през последните 15 години – в Шотландия; пише на английски и е един от най-важните автори на художествена документалистика на Острова. За романа си “Граница” тя е отличена с наградата „Найеф ал Родан“ на Британската академия.

София Копола

Първата жена в историята, номинирана за „Оскар“ за режисура, дъщерята на Франсис Копола влиза смело и уверено в мъжкия свят на кинорежисурата. Непреходната елегантност и финес, присъщи на София, я правят модна икона и вдъхновения на Марк Джейкъбс и Келвин Клайн, наред с отличията „Златен глобус“.

Виж и кои са 3-те диагнози, които отказах да имам.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *