Stars Crew: Екатерина Чуракова

Момичето, за което амбицията е дансинг

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Те са изкусни еквилибристи – балансират с успеха и личния си живот и са готови да споделят с теб тайните на този баланс. Част са от голямото семейство на The Stars Group – продуктова компания, развиваща успешно трите вертикали на бизнеса си: покер, казино и спортни залагания. Какво е чувството да имаш баланс между кариерата и личния живот и как The Stars Group възпитава в хората си амбиция за нови и нови постижения – звездите на този брой ще споделят открито, без да блъфират. Повличат и крак, така че може би ти си тех­ният бъдещ колега в The Stars Group!

Първия си пирует прави на 11 в голяма театрално-концертна зала в Москва. Превръщайки танците в страст и любимо изразно средство, Екатерина печели второ място на състезанието „Купата на Москва“ – и досега си припомня този момент, когато има нужда от мотивация. В компанията работи с клиенти по имейл и чат на руски език.

Родена си в Москва. Какво те доведе в България?

Дойдох тук, когато бях на 20, за да уча Международни отношения. Тази година завършвам и това е моето лично „малко“ постижение!

Как стигна до The Stars Group?

Исках да стана част от международна компания с добра работна среда. Проучих доста компании в София, но най-добри отзиви получих за The Stars Group и постоянно се убеждавам защо.

Те наистина дават път на младите хора.

Например, ако все още учиш или си на свободна практика, можеш да работиш в съпорт екипите на фиксирана смяна от 16:00 – 01:00

Кое ви сближава с колегите? 

Когато имам нов казус с клиент. Тогава колегите не само ми помагат с информация, от която имам нужда, но и ми дават допълнителни съвети как чатът да протече по-добре.

Има ли паралел между танците и работата с клиенти?

Преди танцувах бални танци, при които основното е да мислиш не само за себе си, но и за партньора си. Да работите в екип! Другото, на което ме научиха танците, е да извличам максимума от себе си, както и да имам доверие в хората, с които работя. 

Състезателният ти дух помага ли ти в кариерното развитие?

Всъщност имам много силен състезателен дух. Само попитайте колегите ми!

Когато се състезаваш, трябва да извлечеш максимума от себе си. Както на дансинга, така и в работата. 

Любимото ти занимание в офиса, когато не работиш? 

Тенисът на маса в залата ни за почивка с многото настолни и електронни игри, които ни сплотяват допълнително.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *