Неастрологичен хороскоп: 16 – 22 март

Какво да очакват зодиите през тази седмица

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Много често напоследък се говори за ретроградния Меркурий. За мен това е дискриминация. Не може ли и други планети да са ретроградни? Защо не се пише за тях ?! Както и да е, Вселената и аз си мислим следните неща за вас:

Овен

Искам да ви го поднеса по особен начин, пък вие после кажете дали съм прав. Имали сте и по-лоши седмици от предстоящата, но рядко ще имате по-добра. Просто всичко ще ви се нареди като по мед и масло. Тоя път наистина.

Телец

Вселената казва да се избягват пътувания в Космоса през следващата седмица.

Или е това, или гледам хороскопа на зодия от друго съзвездие. Мисля, че няма грешка. Пътувайте извън озоновия слой само в краен случай, и то гледайте да е в резултат на злоупотреба с наркотици.

Близнаци

Помислете за някоя екскурзия през април или май. Италия, вечната туристическа дестинация на всеки скучаещ с 20 евро за билети в джоба, временно е аут. Помислете за Чехия… бира, а ако съдим за страната по видео секциите в Замунда, по улиците дебнат порно продуценти. Те подбират предимно жени, но след две бири нищо не се знае!

Рак

Забравете всички неща, които са ви на главата, и за момент си представете, че

март почти приключи, идва пролет, после лято и животът е само наужким.

Звучи така хубаво, направо като сън. Съвсем скоро ще е реалност, затова помислете за някоя нова рокличка или дънки, или тениска с компрометиращ и offensive надпис.

Лъв

Бъдете внимателни и мнителни към непредизвиканата и незаслужената проява на добрина спрямо вас от хора, които по принцип са ви нелицеприятни. Никой не е толкова добър без причина. Вероятно ще ви искат пари назаем, но вие любезно откажете.

Дева

Да си го кажем направо, похапвахте си тази зима и сега започва да ви личи. Не е фатално, едва март е, но ви съветвам да наблегнете на кардио и табата, а не на чабатите.  Ще ми благодарите през август, когато пресата ви изуми всички.

Везни

Време е да откриете сезона за бира в парка. Препоръчвам ви да си купите домашен любимец на каишка. Подходящи породи са дого аржентино, родезийски риджбек, нюфаундленд. След тази покупка си купете и по-голямо жилище, защото не виждам къде ще ги държите тези…

Скорпион

Тази седмица сексът ви ще е много слаб.

Вината, разбира се, няма да е ваша, няма как да е, то се подразбира.

Очевидно партньорите ви ще трябва да се явяват на поправителни през другата седмица. Ако пак се представят под нивото, рискуват да повтарят цялата година…

Стрелец

С много от вас сме в открит конфликт от времето на Виденовата зима, а с други се обичаме повече и от кръвни братя. Колко симпатично противоречие. Именно на такива противоречия ще се основава седмицата ви. Не търсете баланса, а точно обратното. Позволете на хаоса да бъде ваш приятел.

Козирог

Внимавайте какво ще сънувате, защото тази седмица то се сбъдва. Не е зле да си направите ритуал за хубав сън преди лягане. Той включва инхалация с мащерка, живовляк и корен от лапад. Да се извършва не преди 21:00 вечерта. За дамите не е препоръчително да се прави в дните на менструация. За господата няма проблем да се инхалират, когато решат.

Водолей

Периодът е подходящ за купуването на недвижим имот или автомобил. При автомобилите избягвайте марки като Бентли, Ролс-Ройс, защото не ги карат много, не виждам такива по улиците. При избора на жилище гледайте да е в източните квартали и да е над 3 етаж. Знам какво говоря, доверете ми се!

Риби

За вас периодът е подходящ да се насладите на плътски ласки с лица от противоположния пол. Все пак Сатурновите дупки преминаха и е време да се влиза и излиза в други такива.

Надявам се да сте ме разбрали правилно.

За печен слънчоглед на добри цени следете сергията на маг Жаклина на Женския пазар.

Прочети и някои от най-остроумните коментари по повод коронавируса.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *