Неастрологичен хороскоп: 9 – 15 март

Ако си търсите мартеници втора употреба за догодина, по дърветата в градината на маг Жаклина във Волуяк има предостатъчно!

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Пролетта още не е дошла официално, но неофициално всеки си мисли за морета, планини и още нещо. Кое е това нещо? Естествено, че то е неастрологичният хороскоп за тази седмица!

Овен

С вас малко позакрепихме дружбата, но не е толкова лесно човек просто да отвори нова страница и да забрави за старите рани. Тази седмица ще правите точно това, ще отваряте стари рани и ще ги промивате метафорично или пък не …

Телец

Вие отсега си мислите за нощите в бял сатен, които ще прекарате по най-различни и безразборни начини тази пролет.

Действайте смело и безотговорно и създавайте спомени преди всичко да се е превърнало в прах във вятъра.

Близнаци

През следващите 7 дни избягвайте мъже зодия Везни, жени зодия Дева и същества с неопределен пол и неопределена зодия. Последните са най-опасни. Особено внимателни бъдете и когато се возите в градския транспорт, защото джебчийките са най-силни, когато жертвите им са разсеяни от подранили пролетни хормони.

Рак

Седмицата ви ще бъде адски сива и тъпа. Ако си търсите с какво междувременно да си запълните времето, то помислете защо само между две луни се смеят ангели с очи? Не е ли загадъчно? Аз знам отговора, сега очаквам и вашето мнение по въпроса.

Лъв

Тази седмица се впуснете в активни контакти, не уточнявам под каква форма, не искам да се ограничавате от пол и възраст. Докато се наслаждавате на преследването, помислете над теорията, че най-добрите жени вече са се омъжили, а всички красиви мъже са обратни и това вие в коя категория попадате.

Дева

Луната изобщо не спи, също както и цялата Слънчева система, защото всички са будни и направляват живота на хората зодия Дева.

Те от своя страна, са доста неблагодарни. Приканвам ви тази седмица да изразите своята благодарност към Вселената под формата на баница или нещо друго вредно, тестено и сладко. Оставям на вас да решите, Вселената не е капризна и освен това никога не й е пукало, че е огромна и има проблем с килограмите.

Везни

Получих доста оплаквания от представители на зодията, че съм ги представяла като безотговорни пияници, които на всичкото отгоре са й трудни хора. Може би сте прави, но това не значи, че ще спра да го правя. Ето например тази седмица можете да спрете да гуляйствате и да запазите силите си за празненствата по случай първа пролет!

Скорпион

Искам през тази седмица да спрете да наранявате хората. Зодия Стрелец ще се заеме с тази приятна задача. Какво ще правите вие ли? Еми, каквото и досега. Секс, фитнес и книги.

То повече не е нужно на човек, за да е щастлив!

Стрелец

Вие сте втората най-ощетявана от мен зодия след Овен. И тук вече е напълно лично. Не очаквам от вас да разберете това, че човек наранява най-много тези, които обича най-много, но ако нещо сме научили от любовните филми и романи, то е, че там героите почти никога не ползват презервативи или поне авторите пропускат да го споменават. Никъде в кадър не се вижда някой да спре и да попита дали е нужен кондом, освен ако героите не са тийнейджъри. Отплеснах се. Ползвайте предпазни средства и наранявайте хората – това исках да ви кажа.

Козирог

Продължавам да твърдя, че месецът ви е скучен, колкото и да се опитвате да ми се забавлявате там с примитивните си дейности. Бъдете по-скромни и ще получите повече. Това е съветът ми.

Водолей

Потиснете въображението си и ще видите колко сив и неприятен е светът без него.

Впуснете се в нещо ново. Тръгнете на уроци по китара и изучете дисторшън стила. Маг Жаклина познава отлични преподавателки, много запазени, 31-ви набор.

Риби

Душиците ми те! Имате рождени дни да празнувате още две седмици. Признавам си, че не ви е лесно с толкова много внимание, но вие отлично знаете как да се справяте в такива ситуации. Разбрахте ме, затова ще го запазя в тайна. Наблегнете на тайнствеността през тази седмица, защото както е казал народът, щастието обича тишината. А какво обича тишината? Тя обича палачинки …

Ако си търсите мартеници втора употреба за догодина, по дърветата в градината на маг Жаклина във Волуяк има предостатъчно!

А тук са най-добрите коментари от Замунда за най-добрите филми.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *