5 неща, които жените правят, за да отблъснат досаден сваляч

Понякога да кажеш „не съм заинтересована“ не е достатъчно

0 коментара Сподели:
woman holding x sign

Представи си следната ситуация: в клуба си, раздаваш се на макс и идва да те заговори някакъв младеж с абсолютно най-спрелия pick-up line някога. Какво правиш, за да се измъкнеш, без да бъдеш груба?

Допитахме се до нежната половина на редакторския ни екип, за да разберем какви „хватки“ се ползват в такива случаи.

Имам си гадже

Всеки уважаващ себе си мъж би се оттеглил след тази реплика. Но! Не познахте – това изобщо не е проблем пред нашия Дон Жуан. „Ааа, аз не ревнувам ;)))“ или „И аз си имам гадже, но сме в отворена връзка/тя ми изневерява, така че и аз мога“ – са репликите, които последват. Хммм, гнусничко.

Лесбийка съм

Изобщо приятелката ти, приятелка ли ти е, ако не е готова веднага да заяви пред поредния досаден сваляч, че сте двойка? Статистически погледнато, ако се броят всички такива пъти, в които са били създавани фалшиви хомосексуални връзки, LGBTQ обществото в София е много по-голямо. Само че и това не ги отказва – искат да се целувате. Момичета, не е нужно да доказвате любовта си пред непознати.

Виж и 10 сигурни начина да не свалиш една мацка.

Фалшиво име

Оказва се, че повечето момичета не искат да са груби и затова просто се представят с фалшиво име и след това се правят на скучни или изчезват, за да предотвратят развой на нещата. Неловкото е, ако след това съдбата ви събере пак, но не в някой шумен бар, а на бизнес среща и се наложи да си Живка, а не Мария.

Нямам Фейсбук

Ок, наистина не всеки има, но ако наистина искаш да си размениш контакт с конкретния човек, си има начини. Телефон, инстаграм, имейл, зависи от набора – може даже и факс.

Така че ако някоя мацка ти каже, че няма фейсбук и не подема инициатива за друг вид размяна на координати, просто се оттегли.

Виж още и кратикия наръчник за флиртчета в дигиталната епоха.

Не съм от града

Естествено, че най-приятното нещо, докато си във вихъра на танца, е да дойде някой и да ти изкрещи на ухото: „ТИ ОТ КЪДЕ СИ??“. Да, Наско, точно за това ми се говори точно сега, докато се мятам на дансинга. „Не съм от тук“ обикновено значи или „от тук съм, ама предпочитам да не знаеш, че има опция да се видим пак“ или „наистина не съм от тук, ама не мисля да прекарам каквото и да е време с теб от общо 3-те ми дни тук“. Във варианта тя да е заинтересована, но да не е от града ще разбереш сам.

Направи си и Тест дали изобщо ставаш за гадже.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *