Обиколи София с розова тротинетка и подкрепи кауза

BRUM стартират благотворителна кампания в помощ на Фондация „Една от осем“

0 коментара Сподели:

Тротинетките безспорно са хит сред столичните градски герои. Въпреки че колкото фенове, толкова и противници има този алтернативен метод на транспорт, те понякога са най-бързият начин да стигнем от точка А до точка Б. Освен, че раздвижиха градската среда през последната година, те не замърсяват въздуха на любимата ни София.

В чест на празника на жената този месец,

от BRUM решиха да пуснат в движение и 50 розови тротинетки, които не само са супер сладки, но и ще помогнат на една добра кауза.

100% от приходите, генерирани в рамките на кампанията, ще бъдат дарени на фондацията „Една от осем“, която е в помощ на жените с рак на гърдата. Така че, ако до сега не си ги пробвал, вече имаш прекрасна причина да се качиш. Ще имаш тази възможност за само 8 дни, така че няма какво да му мислиш.

Също така, кога друг път ще ти се отдаде възможност да препускаш по улиците на столицата върху розова тротинетка?

Звучи прекалено готино, че да кажеш „не“. Помагайки и на добра кауза, това прави активността дори още по-приятна. Можеш да пробваш този алтернативен начин за разходка още тази неделя, на самия 8-ми март, до 15-ти включително, а да помагаш на Фондация „Една от осем“ освен в рамките на кампанията, можеш и през останалото време от годината.

Прочети разговора ни със Стефан А. Щерев за вдъхновение. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *