В София през уикенда: 6 – 8 март

За момичетата, които обичат да се забавляват

0 коментара Сподели:

Този уикенд се изключваме от всичко ненужно и се отдаваме на забавления и грижа за себе си. В най-женския уикенд от годината ще се посветим на тридневния FÊTE FEMME, който ще ни очаква в скритото „бижу“ на София, дом на държавния трезор на розово масло на България. Освен това посрещаме и световния фестивал за електронна музика Elrow, къде са най-яките after party-та и какво да не изпускаш, чети тук.

FETE FEMME 01
Петък, събота и неделя, Галерия за национални богатства

Има един ден, който всяка жена си позволява от време на време – денят, посветен на грижа за себе си и тотално изключване от всичко наоколо. Tридневният FÊTE FEMME (от фр. Празник на жената) събира под един покрив избрана селекция от мода, разкрасителни процедури, козметични марки, декорация за дома, изкуство, цветарски кът. Ще предлагат шампанско и коктейли. В допълнение са поканили и бариста, а в часовете между 10:00 и 14:30 ще се сервира и лек женски брънч. Съветваме ви да ги посетите, защото са подготвили многообразни подаръци, безплатни процедури, ваучери за намаления. Поканили са някои от най-известните beauty специалисти, за да можемда направим безплатна консултация с тях и да зададем всички въпроси, които имаме.

DEAD MAN'S HAT * LIVE *
Петък, 21 часа, Koncept Space

Още един KONCERT на хоризонта, който продължава традицията да събира на едно място невероятен саунд, талантливи изпълнители и публика, която обожава музиката. Имайки подобна дефиниция за тази серия от случки, нямаше как да не те поканим и на Dead Man's Hat лайв концерта на територията на Koncept Space, този петък. В дъното са Ража и Илияна, Илияна и Ража – двете момичета и техните ноти, които галят слуха с инди рок с елементи на американски фолк и френска електронна музика. Ража свири на акустична китара и се откроява с невероятен тембър, а Илияна е човекът, който стои гордо над челото, този така специфичен момент от творчестовто на групата. Вътре са също китаристът Петър Трифонов, басистът Христо Михалков и барабанистът Стефан Цеков.

UPCYCLED BAZAAR
Събота и неделя, 14 часа, КЕВА

Upcycled Bazaar с удоволствие ни кани на технияпърви базар, този уикендв К.Е.В.А.
На вниманието ни ще бъде артистична колекция от дрехи и аксесоари на най-обичаните модни марки.Част от тях, заради дребни несъвършенства, са претворили в изключителни модни вдъхновения, докато други са със своя запазен винтидж чар и качество на материите.
Дрехите, използвани за направата на арт колекцията, са от съкровищницата на Contour.bg, избрани сред хиляди находки, за да придобият съвсем нова визия с креативните идеи на Handmade Utopia. Събрали са ни абсолютно уникални като визия и размер дрехи, както за дамите, така и за мъжете, с които ще можете да се сдобием ексклузивно на събитието. Приятели от К.Е.В.А пък ще се погрижат за музиката и за жадните.

ONE NIGHT STAND 2020 AFTER PARTY
Събота, 22 часа, Carrusel Club

Осми март празнуваме по традиция с „Три жени зад микрофона“, а след гига, мега, шоуто в НДК се отправяме да избухнем още повече по женски в Carrusel Club. Тук специално ни очакват, а зад бара знаят, че ще сме в приповдигнато настроение. Запретват ръкави отсега и ни очакват, ние пък ще се погрижим да се появим в целия си блясък.

OFFICIAL AFTER PARTY AT EXE CLUB
Неделя, 05 часа, EXE Club

Пулсиращи ритми, диви животни, изгубени изследователи и обичащите забавлението обитатели на джунглата. Какво може да се обърка!? Общо взето всичко, но здравословната доза самба и карнавал мигновено ще наелектризират ексцентричната и подбрана тълпа. Изгубваме се в зеленината, където всичко е възможно, а веднага след дългоочакваното стъпване на световния формат фестивал Elrow се запътваме към официалното after party, което ще ни очаква в EXE Club.

THE SUNDAY BUNCH 5TH ANNIVERSARY
Неделя, 14 часа, Koncept Space

За последните пет години концепцията на The Sunday Bunch се претвори от видео подкаст до едно от най-емблематичните като формат партита за града. Тази неделя празнуваме гордо петия рожден ден, а с радост ти посказваме line-up-а за събитието, който включва Francesco Del Garda и любимия резидент на Sunday Bunch партитата Georgi.

А тук ти казваме кои 5 сериала не трябва да изпускаш през март. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *