5 неща, които да направиш в деня „бонус“

29-и февруари е веднъж на четири години, възползвай се!

0 коментара Сподели:

„Много хора искат безсмъртие, но не знаят какво да правят със себе си в дъждовна неделя“. За да не се чудиш и ти какво да правиш в бонус деня тази година – 29 февруари, сме подбрали няколко предложения. Е, нито е неделя, нито се очертава да е дъждовно, но все

пак е добре да имаш няколко идеи априори за последния ден на месеца:

Честит рожден ден

Сигурно е много кофти да имаш рожден ден един път на четири години. Още по-объркващо е за тези, които трябва да го честитят. На 28-и ли, на 1-ви ли, абе става едно неразбирателство. Поне през 2020 няма да ти се налага да се чудиш, а направо можеш да отидеш и да купиш една торта за клетия ти приятел, който, ако броим само високосните години, още не е стигнал пубертета.

Наспи се

Животът на възрастните е да си повтаряш как тази седмица ще ти е по-тегава, но следващата вече ще е по-леко, докато не разбереш, че това няма да се случи и вече е ежедневието ти. Естествено, то върви ръка за ръка с хронично недоспиване и мечти как някой ден ще си легнеш без аларма. Ами, ето че този ден дойде. Съветваме те да предопределиш тази събота за ден ала treat yourself или поне да го започнеш/прекараш с един здрав сън.

Виж и 5 неща, които да направиш преди да заспиш.

Предложи брак

Социалната норма е мъжете да са тези, които предлагат брак. Обаче на една средновековна мадама – Света Бриджит, ирландка, ѝ писнало да чака и сключила сделка със свети Патрик на този ден жените да могат да предлагат брак на мъжете. Легендата също гласи още, че ако мъжът откаже, ще трябва да плаща или да подари някакви неща на жената.

 

Така че на този 29 февруари положението ще е „Дами канят“.

Направи пролетно почистване

По-добре да е сега, отколкото когато вече температурите се качат до достатъчното ниво, за да се открие пейка парти сезонът. От март натам сякаш животът започва да се разбужда и ще е язък да пропиляваш някой по-стойностен ден във въртене на парцала. Пък и ще започнеш новия месец на чисто, буквално.

Прочети и За онези понеделници.

Бъди полезен

Ако искаш да отбележиш деня бонус по готин и достоен начин, един от начините е да се включиш в някоя от инициативите на TimeHeroes. Те имат специална инициатива за деня, но това не значи, че не можеш да бъдеш част от доброто дело и в останалата част от годината. Дали ще разходиш бездомно куче, ще дариш нещо, или ще се разходиш с незрящ в парка, помощта е винаги добре дошла. Особено ако досега не си го правил, тазгодишният допълнителен ден би могъл да бъде добър старт.

Виж и 5 начина да спасиш земята.

 

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *