Събития за след работа: 24 – 28 февруари

От локално към глобално

0 коментара Сподели:

Тази седмица презареждаме чакри с най-готините събития за след работа. Положението си става отвсякъде международно, като отваряме поглед към света. Още от началото на седмицата отскачаме до Испания, където животът не спира да кипи, а по-нататък продължаваме седмицата с покоряване на едни от най-високите върхове.

APERITIVO PRESENTS THE EMBASSY OF SPAIN
Вторник, 18 часа, The Embassy

Bienvenidos, си казваме за началото на седмицата и нямаме търпение за второто Aperitivo пътешествие, което ще ни пренесе в Испания, където животът не спира да кипи. Испанците обичат забавленията и приятелите си с особена емоционалност. Те са хора, които щедро споделят храна, преживявания и кани със сангрия, докато прескачат от един тапас бар в друг. Този вторник между 18:00 и 21:00 часа домакин в The Embassy ще бъде Жужо. Ела, за да видиш как заедно с него ще приложим на практика испанското твърдение: Mi casa es tu casa.

ТАЛАНТЪТ ДА ЗАДЪРЖИШ ТАЛАНТИТЕ
Вторник, 18.30 часа, Gramophone Club

Атрактивна ли е рекламната индустрия за младите? Какви проблеми срещат талантите и успяват ли да бъдат себе си? Отворени ли са работодателите да дават повече творческа свобода на талантите? Тези и още много въпроси и отговори ще бъдат разгледани по време на дискусията, отворена за всички талантливи хора от рекламната индустрия. Василиса Иванова  и фасилитаторът Николай Тинков ще са главни действащи лица, но след това ще има и дискусия. Следи събитието, за да разбереш повече за участниците.

ПРОЖЕКЦИЯ НА THE LAST MOUNTAIN В ДОМА НА КИНОТО
Сряда, 19 часа, Дом на киното

Сърцето ни е в планината, макар и да е делник, така че смело се отправяме към Дома на киното. Там ни очаква кинопремиера на вълнуващия The last mountain с участието на легендите Кшищоф Виелицки, "Приключенци на годината 2019" на National Geographic – Адам Биелицки и Денис Урубко. Филмът е по истинската история за опита за изкачване на K2, последния хималайски връх, непокорен през зимата. Експедицията, водена през 2018 г. от ветерани и легенди в алпинизма – Кшищоф Виелицки, Адам Биелицки и Денис Урубко, успешно спасява Елизабет Револ, френска алпинистка, попаднала в капан на близкия осемхилядник Нанга Парбат заедно с Томаш Мицкиевич. Това е една от най-необикновените спасителни операции, организирани в историята на алпинизма, а филмът спечели наградата за цялостна реализация в екстремни условия на Международния Банскофилмфест 2019.

СОФИЯ СРЕЩУ ПРОВИНЦИЯ * STAND-UP COMEDY * KONCEPT SPACE
Четвъртък, 21 часа, Koncept Space

Най-големият стендъп сблъсък идва да взриви Koncept Space този февруари. Денят е четвъртък, в който четирима комедианти от София и такива от широката провинция ще премерят шеги в най-големия български град в света. За пълния ред участници – не пропускай да следиш събитието във Facebook.

SILICON DRINKABOUT SOFIA AT COWORKING BY MOVE.BG
Петък, 19 часа, MOVE.BG

В петък вечер се отправяме към пространството на MOVE.BG. Там ни посреща събитието от глобалната поредица Silicon Drinkabout. Общността работи на локално ниво чрез събития, които събират доброволци със страст към създаването на смислени неща, създавайки заедно професионална мрежа, която работи по дадените дейности. Всички са добре дошли, така че не се притеснявай да вземеш другарчето си – тук усещането е като за семейство, което споделя общи ценности, а приятните изненади и готините разговори са основни черти на събитията.

Ако искаш пък да разбереш как да изглеждаш страхотно на работа, виж идеите ни за съчетаване на костюм с бижута. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *