Неастрологичен хороскоп: 24 – 29 февруари

Веднъж на 4 години има 29 февруари

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Веднъж на 4 години има 29 февруари. Както са записали още древните траки на развален български, това е „дара в календара и цара на бара“!

Не претендирам за правопис, защото маг Жаклина е поет и алтернативен астролог, а не учителка по български език и литература!

Овен

Тази седмица въобще не ви се очертава да се ядосвате, ама въобще… Заредете се с търпение, захар и леки успокоителни. Както е казал народът: „Леки успокоителни за тежки дни“. Както всичко, и това е временно. Задава се добро. 

Телец

Няма от какво да се притеснявате, нищо не зависи от вас.

Пуснете се по течението и следвайте другите телета от стадото. Поемането на отговорност за каквото и да било е строго забранено!

Близнаци

Не ходете на спа, нито на фитнес. Разрешава ви се само да планирането уикенд до хасковските минерални бани. Това, което е важно за бъдещето ви, ще се случва тази седмица, но няма да бъде само и изключително в София!

Рак

Веднъж на 4 години си позволете да бъдете егоисти през тази седмица! Защото, както казват възрастните хора: „Който е егоист през февруари, после няма да е егоист през март“. В което има някаква лека логика. 

Лъв

Лъвовете не могат да останат в сянката на цял един ден, пък бил той и 29 февруари,

и то появяващ се в календара веднъж на 4 години. Няма как да стоите безучастни, след като вас ви има в календара всяка година, всеки ден, всяка минута. 29 февруари ли ?! Нека да минава и заминава, вие имате други по-важни дела. 

Дева

Девите са много разочаровани, защото са свикнали 365 дни в годината графикът им да е изряден и подреден, какво да го правят този ден в повече?! Само пречи и заема място в календара. Направете се, че го няма, и живейте както досега. 

Везни

29 февруари е още един празник и още един ден/повод за наздравица. Вие одобрявате култа към подобни дни. Аз пък одобрявам вас. Всички са щастливи. 

Скорпион

Вие много добре знаете как ще прекарате този ден повече. Няма да ви съдя, а само ще ви насоча към зодия Близнаци. Нещо много им е скучно в последно време и имат нужда от Скорпион да им осмисли дните.  

Стрелец

Животът понякога е несправедлив, но не и към вас. Вие сте си супер. Той е несправедлив към останалите. През тази седмица се радвайте на живота и този ден в повече, който ни е дар от календара. 

Използвай 2 минути от този ден, за да видиш видеото от Нова година в Ню Йорк:

Козирог

Както посрещнете 29 февруари и както изкарате тази седмица, така ще ви върви през цялата година. Няма майтап, бъдете внимателни и разумни. 

Водолей

За вас дните са дни, когато са изпълнени със съдържание. Датите не са от значение, знам, скъпи мои. Не бъдете проактивни, а се доверете на пасивността си и това, което тя ще ви донесе, ще ви изненада приятно!

Риби

За вас този ден в повече е още един добър шанс да сте добри с останалите, без да очаквате нищо в замяна. Правете така и животът ще ви се отплаща с още дни. 32 март и 34 април ви чакат зад ъгъла!

Най-значимото събитие на 29 февруари е през 1288 г., когато в Шотландия е приет закон, според който жена може да предложи брак на мъж. Този закон ми звучи много съвременно. И запомнете – не е важно дали е 28 или 29 февруари. Важното е да сме живи и здрави! Честит рожден ден на всички!

Прочети разговора ни със Стефан А. Щерев за вдъхновение. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *