Jameson представя: 5 филма на снежен фон

Смразяващо добри филми

0 коментара Сподели:

Настроението ни през зимата прилича на най-високия връх в Алпите – Монблан. А най-вълнуващите снежни екранни истории го превземат напълно и безцеремонно.

Топло одеяло, малък айсберг в чаша Jameson и добро кино на снежинки – какво друго му трябва на човек тия дни?

WINTER’S BONE (2010)

Филмът се превръща в трамплин за Дженифър Лорънс и нипотапя навътре в Озаркските планини, където семейните кланове още живеят построги правила. Само еднабезстрашна тийнейджъркаще се осмели да ги наруши, зада намери изчезналия си бащаи да защити семейството сиот изгонване. Една истинскаистория за съзряването!

FROZEN (2010)

Сноубордистите и скиори Дан Уокър, неговата приятелка Паркър О‘Нийл и най-добрият му приятел Джо Линч нямат достатъчно пари за лифта. Скоро те са принудени да направят избор на живот или смърт, който се оказва дори по-опасен от това да станеш на ледена висулка насред глухата и безмилостна нощна пустош.

THE REVENANT (2015)

Не само лента, която носи „Оскар“ на Ди Каприо и в която той се бие с мечка, но и една мразовита приказка за отмъщението, което се сервира адски студено! Големият въпрос е дали отмъщението може да бъде достатъчно силна мотивация. Застрашен от хипотермия, част от екипа напуска по време на снимките

THE CUTTING EDGE  (1992)

Лента, която със сигурност е накарала милиони да се запишат на уроци по фигурно пързаляне… Кейт е талантлива кънкьорка, но остава без партньор малко преди Зимната олимпиада през 1988 г. След като едва не побърква треньора си с това, че не одобрява нито един нов партньор, Кейт е принудена да направи компромис с млад хокеен играч, който няма никакъв опит във фигурното пързаляне. Двамата са еднакви, колкото слънцето и ледът, но след 15-часови тренировки дневно да се явят на олимпиадата вече не изглежда чак такъв филм…

THE SHINING (1980)

All work and no play makes Jack a dull boy – в чие ли съзнание не е отскачала старата поговорка от безобразния шедьовър на Стенли Кубрик… След толкова години Джак Никълсън и Шели Дювал продължават да твърдят, че онова, което им се е налагало да правят на снимачната площадка, е най-трудното в кариерата им. Джак Торънс пристига в изолиран в планината хотел, построен върху индианско гробище, за да работи като зимен пазач и най-после да напише романа си. Другото виж сам.

А тук ти представяме 5 от най-добрите филми с Джъд Лоу.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *