Back to the Stars: Александър Лупашко

Смелостта е заекът в ръкава

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Те са изкусни еквилибристи – балансират с успеха и личния си живот и са готови да споделят с теб тайните на този баланс. Част са от голямото семейство на The Stars Group – продуктова компания, развиваща успешно трите вертикали на бизнеса си: покер, казино и спортни залагания. Какво е чувството да имаш баланс между кариерата и личния живот и как The Stars Group възпитава в хората си амбиция за нови и нови постижения – звездите на този брой ще споделят открито, без да блъфират. Повличат и крак, така че може би ти си техният бъдещ колега в The Stars Group!

В Stars Group Александър Лупашко е направил овчарски скок от Support expert към IТ сектора.

На бюрото си държи подръка вода, нещо сладко за хапване, sticky notes по мониторите със забавни карикатури на колегите и някой и друг адаптор или джаджа в случай на технически проблем.

На нощното му шкафче вкъщи има любима снимка в рамка.

Роден си в Киев, кога дойде в България?

Родом съм от Киев, да, но почти целия си съзнателен живот съм прекарал в България. Освен връзките ми с Украйна и България в родословното ми дърво има следи и от Полша, Румъния, Гърция, Македония.

Виж повече: Гласувай за любимите си заведения и спечели страхотни награди!

Кои са подводните камъни в реката на успеха?

Успехът идва под множество форми и за всеки човек може да означава нещо различно. Според мен постоянството, влагането на страст в това, което правиш, трудът и интересът ще те отведат до успеха от само себе си.

Колко време след като започна да работиш като съпорт специалист, стана ИТ и какво ти струваше това?

Показвах голям интерес към работата още от самото начало и постепенно получавах все повече и повече информация, тренинги, достъпи, отговорности. Всяко нещо надграждаше предишното. Миналата година видях обявата за Regional IT Analyst, реших да кандидатствам и след серия интервюта бях нает. Мога да кажа, че това е най-трудното, което съм правил досега в професионален план, но и най-интересното.

Всеки ден е различен от предишния и научавам все повече и повече неща.

Какво те задържа в The Stars Group?

Това, че тук се предлага развитие в различни насоки и всеки има шанс да се възползва от това и да поеме по своя път. Също и това, че българският офис е сравнително нов и се разраства бързо.

Любимото ти местенце в офиса?

Има много релакс зони и раз лични игри, с които човек да разпусне. Лично аз предпочитам да съм до билярдната маса или на терасата с гледка към града и Витоша.

Ето и 5 сериала, които да гледаш през февурари

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *