5 събития за след работа: 06-10 август

0 коментара Сподели:

Влизаме в август с пълна пара и ако случайно не разпускаш отпускарски някъде, сме ти приготвили супер свежи събития за след работа. Напред-назад по изложби и концерти, лятото е сезонът на неспиращите разнообразни случвания.

Coletânea – PAULA PLIM POP UP SHOW
Сряда – четвъртък, 19 часа, Gifted Sofia

Специално в рамките на два дни ще имаш възможността да се докоснеш отблизо с авторката Паула Плим. Илюстраторката вече мина веднъж през София, изрисувайки част от стената на скейт халето Five High. Сега може да я срещнеш в Gifted, където ще разглеждаме цветните ѝ произведения, вдъхновени от различни етно мотиви.

SWITCH НА 3 ГОДИНИ!
Петък, 20 часа, Bar Switch  

В петък се отправяме към един от най-готините софийски спотове за купон – Switch. Посоката е Мостът на влюбените, а точно под него ще ни намериш да празнуваме третия рожден ден на барчето. Ще се черпим както си знаем, така че се чувствай поканен да споделим приятния повод.

BELOSLAVA LIVE
Четвъртък, 19 часа, Kino & Bar Cabana

Новата лятна сцена ни примамва за нежно и романтично преживяване, което всеки музикален ценител ще пожелае да си подари. Винаги усмихнатата Белослава ще ни очаква в кино „Кабана“ в четвъртък вечерта за едно красиво лайв изпълнение под звездите. Чудесен повод да се изкараш от ежедневието и да си подариш прекрасни емоции.

И ПОСЛЕ СВЕТЛИНА, ПРОЖЕКЦИЯ НА ОТКРИТО
Сряда, 20:45 часа, кв. Изток – градинката зад КАТ

Можеш да се порадваш на поредицата прожекции на български филми, случващи се на различни междублокови локации в града. Тази сряда може да наминеш през градинката зад КАТ в кв. Изток и да гледаш  Light Thereafter / „И после светлина“ и късометражния „СРАМ“ / SHAME.

ЦИГАРИ НА БРОЙКА – ФОТОИЗЛОЖБА НА КОНСТАНТИН МРАВОВ
Четвъртък, 19 часа, Gifted Sofia

Едно събитие, което със сигурност заслужава вниманието ти, е изложбата на Константин Мравов. Фотографиите му са чудноват и интересен поглед към промените в средата и анонимните ѝ обитатели, които улавя предимно с много евтина техника, та затова и самото име на изложбата. Всяка снимка ще бъде придружена от негови авторски журналистически текстове.

Виж как можеш да се докараш за вечерните събития тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *