Разходи се с новата градска красавица

Новата Renault CAPTUR е градската красвица, с която да изпълните ърбан мокрите си мечти или да заведете на далечно бягство

0 коментара Сподели:

Обичаме си работата – като онзи недалечен понеделник, в който седнахме зад волана и се оставихме на хедониста в нас да ни заведе чак до Солун.

В една изключително приятна компания – новото Renault CAPTUR.

Мислете за нея като повдигната, лека, динамична, атлетична и експресивна. С изправен гръб и високо вдигната брадичка – цели 11 сантиметра от предшественицата си, които обаче ще почувствате с всеки изминат километър. Новата градска SUV красавица Renault CAPTUR ще разпознаете моментално – с отличителните си контурирани калници, вдлъбнати странични линии и покрив, който изпъква в цвета на купето. От Алианса CAPTUR носи чувствените аспекти на френския дизайн. Кросоувър бейбито е супер либерална, идва в над 18 различни цветови комбинации и опция за интериорна и екстериорна персонализация.

Виж повече: 10-те най-ужасни коли от екрана

Тя е като хибридно Clio на стероиди – E-TECH Plug-in двигателят предлага максимална ефективност при електрическо задвижване и стартира винаги в електрически режим. С две думи: симпатична е и супер икономична. С изтънен отопляем волан, зона за отмора на палците и подплатен обръч, тя винаги е приятна на допир. Да не говорим за “интелигентния кокпит”, който може да се похвали с най-големите екрани в своя клас… понеже, нали, размерите нямали значение.

Oh-la-la, продължаваме с хромираните детайли, меките елементи в купето и асистент системи за поддържане лентата на движение: тази кола се кара сама. Ще спести на вас или на нечия друга нежна душа сърцебиенето от паркиране и маневриране в тясна градска среда – CAPTUR имa 360-градусова камера и система за аварийно спиране със засичане на велосипедисти и пешеходци. Абсолютен бонус е и фактът, че е меломан – CAPTUR идва с аудиосистема Bose с рафиниран саунд и за нея бихме написали балада. Солун се усеща почти като мираж сега, поглеждайки преспите сняг навън.

Но в тази кола виждаме надежден спасител и верен приятел във всяко приключение – от прованса до метрополиса.

Виж как да караш кола и никога да не губиш време за поддръжката ѝ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *