В София през уикенда: 07 – 10 февруари

Космически пътешествия от петък до неделя

0 коментара Сподели:

Този уикенд определено ще впечатли музикалните пътешественици и експериментатори. Още в петък се отправяме към Koncept Space, където ни очакват SADO Opera, директно от Wilde Renate Club в Берлин.

Събота ще похапнем здравословен брънч, ще се гмурнем в света на изкуството и ще се позабавляваме с още танци, неделя пък сме запазили за… още качествен саунд и музикален меломански завършек на почивката.

 

Дами и господа, след безгранични космически пътешествия Интергалактическият цирк на Жулиета ще се приземи в Koncept Space. Ще бъдем възхитени, слисани и поразени, възторжени ще се отдадем на танци през цялата нощ. Но най-важното – зашеметяващите и изумителните SADO OPERA, директно от Wilde Renate Club, Берлин (Германия), през Санкт Петербург (Русия) ще направят дебют на родна почва и ще бъдат главно действащо лице във вечерта на Жулиета, за да ни оставят смаяни, онемели и жадни за още!

 
 

Очаквай смайващ визуален разказ за автори и произведения, изправили на нокти цели общества, пърформанси и акции, изследващи пределите на възможното и допустимото, мащабни проекти, чиито каузи са оказали пряко влияние върху състоянието на реалността. 

В събота отново ще поговорим за ярки личности, вдъхновили и смутили художествената сцена – артистите, дръзнали да претворят представите ни за смисъла и значението на художествената дейност. Макар двете лекции да са логически свързани, втората част е самостоятелна и завършена, така че заповядай да й се насладиш дори да си пропуснал първата част.

 

Съботата ни примамва с вкусен брънч в КОТО. Разнообразни и подходящи за всеки вкус са уикендните дни тук. Този път ни предлага веган и вегетариански брънч, който може да изкуши всеки почитател на кулинарните приключения. Салата с риба тон, фенел, рукола и многоцветни репички, крем супа с тиква, моркови и джинджър, лучен тарт с коняк и пармезан, сервиран в домашен хляб, брауни със сладък картоф и тъмен шоколад, шоколадов веган десерт с фурми и кленов сироп и какво ли не още.

 

Малък Сечко (народното име на месец февруари), освен че ще ни зарадва с 1 ден в повече, ще ни разкърши с едно незабравимо парти. Switch & High End – Ski & Snowboard Service / Ски и сноуборд сервиз обединяват сили, за да ни въвлекат в един незабравим съботен купон. Ще ни забъркат музикален специалитет с disco, funk, groove, afro и гарнитура от vocal house, а основен виновник за настроението ще бъде dj set-ът на IHOU. Вечерта ще стане още по-интересна, като един от купонджиите ще има възможността да си тръгне с чисто нови Freeride ски Armada Majic J, предоставени от нашите приятели от Board Shop.

 

След 52 епизода и безбройни часове бийтове приятелите от The Sunday Bunch решиха, че е крайно време да ни освежат с издание, посветено изцяло на ambient музиката. Първото име, което изплува в съзнанието им, беше Krasi Yonchev или scav. Като част от крюто около Artmospheric Краси е редовен участник в ambient и experimental събития, а за много от нас е познат като главното действащо лице зад Acoustic Waves и един от хората, които заслужават доверие, що се отнася до саунд. 

Гласува ли в петите Go Food&Drink Awards?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *