Търси се: Неземната храна (и кой ще я приготви)

Време е да разберем кой ще бъде шестият MasterChef на България

0 коментара Сподели:

Какво ти идва наум, като чуеш „традиционна българска кухня"? Ние веднага се сещаме за вкусотии като домашната лютеница, таратора, баницата на баба и мекиците на дядо. И ако и ти като нас обичаш да си хапваш и пийваш в изобилие, вероятно с подобна наслада следиш и кулинарните формати, за да се докоснеш до съвършенството на готвенето. Споделяме с теб, че през януари те очаква един модерен прочит на традиционни, позабравени нашенски гозби на малкия екран. 

Виж повече: City guide: Три места за паста в София

„Земни хора – неземна храна“ безспорно звучи завладяващо сетивата. Като мото на предаване обещава експлозия от вкусове и блажен хедонизъм.

Общото между това и горните разсъждения е, че и двете са свързани с новия сезон на MasterChef – звучи ни като намигване за интересни експерименти!

Рогът на кулинарното изобилие ще се развихри на 24 февруари от 21:00 часа по bTV, а понеделник вечер няма да е толкова безмилостно сива.

Журито – Chef Силвена Роу, Chef Петър Михалчев и Chef Андре Токев, за поредна година ще търсят най-талантливите хоби готвачи. Претендентите ще се сблъскват с нови предизвикателства, които Chef Силвена Роу сравнява с „шокови инжекции“. Очаква ни пълен с горещи кулинарни фиести сезон, който ще е и още по-вкусен! 

Виртуозите начело на предаването също ще са подложени на предизвикателство.

През последните години MasterChef промени културата на хранене не само на малкия екран, но и в домовете на зрителите и любителите готвачи. Според Chef Токев това се отразява и на претендентите за титлата и голямата награда от 100 000 лева, които стават все по-добри. „Те гледат предишните сезони и знаят какво ниво трябва да покажат“, коментира той. А Chef Михалчев дори допълва: „Вкарват нови тактики – военни и стратегически, което е много интересно за нас!“.

Броим дните и очакваме точно този понеделник с нетърпение! Новият сезон на MasterChef ще стартира на 24 февруари от 21:00 часа по bTV.

А ти можеш да гласуваш за любимите си заведения и да спечелиш страхотни награди!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *