5 причини да гласуваш в петите Go Guide Food&Drink Awards

Избираме най-добрите барове и ресторанти

0 коментара Сподели:

Времето лети толкова бързо, че току-виж неусетно станало 14 февруари, когато затваряме гласуването в петите Go Guide Food&Drink Awards. Разбира се, дотогава има още известен брой дни, така че не ги пропилявай, а гласувай за любимите си места за хапване и пийване.

По-надолу даваме пет причини да го направиш.

Раздаването на тазгодишните награди нямаше да се случи без генералното спонсорство на Takeaway.com. 

За да подкрепиш любимото си място

Шансът да имаш само едно любимо място в София клони към нула, та затова сме разделили най-добрите от  хранително-вкусовата карта в 16 категории, а ти можеш да гласуваш във всички от тях. Малко усилие от твоя страна – голям стимул за заведенията, които цяла година се трудят, за да те накарат да се усмихнеш, докато работят за развитие на кулинарната култура в любимата ни столица. 

Виж повече: Go Food & Drink Awards: категориите, от които да избереш най-добрите

За да откриеш още чудесни места, за които може би не си знаел 

За да се отчете гласът ти, трябва да минеш през всички 16 категории на awards.goguide.bg. Във всяка категория има поне по три заведения, които се състезават за приза „Най-добър“, така че докато подкрепяш любимите си, ще научиш за още много, които да посетиш при следващия си гастрол из улиците на града. 

За да участваш за спечелване на награди

Нали не си си помислил, че ще те помолим за помощ, без да дадем нещо в замяна? Ние номинираме, ти гласуваш и заедно избираме най-добрите, но знаем, че за да се оформи вкусът, е трябвало да минеш сериозни тренировки. Ето защо ще наградим усилията ти – всяка седмица подаряваме ваучери за посещения в номинираните заведения, избирайки на случаен принцип от гласувалите,

а в края на кампанията ще изтеглим един от всички гласували, който ще спечели ваучер за пазаруване от Fashion Days на стойност 1000 лева. 

Виж повече: Топ 3 места за паста в София

За да бъдеш един от нас

Годишните Go Food&Drink Awards са едно от най-вълнуващите събития за нас през годината. Това е периодът, в който правим равносметката къде ни беше най-приятно през изминалата година. Е, най-бързият начин да видиш какво ни е  и колко затрудняващо, но пък весело е понякога да отличиш най-заслужилите, е да гласуваш в Go Guide Food&Drink Awards 2019. 

Защото така или иначе скролваш в интернет

Ок, време е да си го признаеш/м. Така или иначе днес си прекарал достатъчно време, скролвайки – защо не го нaправиш по-ползотворно и не минеш през категориите на awards.goguide.bg. Както казахме – можеш да спечелиш награди, а освен това ще помогнеш здраво. Не забравяй, че всяко добро се възнаграждава! 

Виж какво да правиш в свободния си ден в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *