Събития за след работа: 20 – 24 януари

Пренасяме се в друго измерение

0 коментара Сподели:

Вечерните седмична часове крият чара и магията на града, който никога не спира и винаги има какво да ти предложи.

Тази седмица се пренасяме в друго измерение с Иван Шопов, препускаме с машината на времето на Тео и Кючуков, впускаме се в непознатите и любопитни полета на съвременния танц и какво още – виж тук.

 

Пренасяме любимите лайв вечери в Бар ПЕТЪК и на територията на 2020 година. С всичко любимо от нейното творчество и най-новите й музикални превъплъщения като за ново десетилетие. Очакваме и теб с доброто ти настроение и желание да почетеш подобаващо следработните часове на ден 2 от седмицата.

Виж повече: Гласувай за GOGUIDE FOOD AND DRINK AWARDS 

 

Тео и Кючуков ни приветстват в новодошлата 1992 година. Колкото и да им се иска това да бъде истина, уви. Посрещаме 2020 с първия 90's Quiz, който ще проведем на територията на клуб „Алкохол“. Ще почетем особения чар на това, че сме преживели 90-те, когато нямахме мобилни телефони, а в тоалетната се ходеше с Тетрис, Уокмен или списание "Паралели", често в комбинация от трите… Радио „Атлантик“ ни пускаше новото модерно, a по MTV имаше музика. Ще препитаме кой колко помни от славния залез на ХХ век и още много.

SPAM * STAND-UP COMEDY SPECIAL * 3 OZ
Сряда, 21 часа
, 3 oz Bar

Любимите ни стендъп комици от Inside Joke тръгват по следите на рекламите в един истински special. Ако някога сте гледали реклама, правили реклама, мразили реклама, обичали реклама и после пак мразили реклама – това специално стендъп събитие ви е играта – на 23 януари в шано-но-пък-културна локация, а именно скоро открития бар на София 3 oz Bar.

 

Ivan Shopov е момче от друго измерение и като такова ще ни пренесе в собствения си свят в новата поредица от събития „Изкуството на продукцията“ в пространството на Koncept Space. Тази серия от ивенти ще те среща с личности, които ще разкриват пред публиката своя свят, често свързан с музика, но в различните й измерения. В рамките на 2 часа артистът с много имена ще пресъздаде трак от неговата практика, който публиката ще избираме, а след това ще преведе замесените през дълбините на популярната платформа Reaktor. За финал Иван ще извади скритите козове при вградените инструменти в Ableton Live 10.

Виж повече: Научи повече за наградите на GoGuide

 

Четвъртък вечер подаряваме на премиерата на танцовия спектакъл „Синтетики“ на Живко Желязков. Сега е моментът да се отбиеш до алтернативната Derida Stage, където те очаква представление #ЗаПластмасовияЧовек. Звукова среда и визуална идентичност от Иван Шопов и участието на Елица Попова, Михаела Заимова и Радина Харизанова от Derida Port обучението в сферата на съвременния танц.

 

В петък посрещаме кралете на фънка и символ на ейсид-джаз движението THE BRAND NEW HEAVIES. Концертът на легендарната формация ще е в Sofia Live Club и идва месеци след излизането на едноименния албум TBNH, посветен на 30-ия юбилей на групата. Саймън Бартоломео и Андрю Леви, които с музиката си вдъхновяват поколение успешни изпълнители, включително Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън, който определя техния дебютен албум като един от петте, променили живота му, идват за една велика петък вечер.

10-те теми, на които българите са най-докачливи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *