Неастрологичен хороскоп: 20-26 януари

Седмица, изпълнена с "огън от любов"...

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Маг Жаклина те прегръща силно по случай международният ден на прегръдката 21 януари.

Ако извадите късмет тази близост може да прерасне и в нещо повече, което Силвия Кацарова и Васил Найденов биха дефинирали като „огън от любов“.

Овен

Зодия овен да се пази от зодия стрелец и да се пази от приятели. Добре ме чухте, тези, които на Нова година ви се писаха близки и наливаха в чашата ви тази седмица ще бъдат вашите „екзекутори“. Вземете предпазни мерки, но имайте предвид, че презервативите и противозачатъчните тук няма да ви помогнат. 

Виж повече: Гласувай за любимите си заведения и спечели куп награди!

Телец

Зодия телец са нещо повече от мързеливи бонвивани. Ще го покажат и тази седмица като дадат зелена светлина на вътрешния си импулс за козметичен ремонт в кухнята. След време ще разберете, че той е бил излишен, но дотогава има още вода и кръв да изтекат. 

Близнаци

Виждам много секс като количество и средно като качество. Партньорите няма да са безразборни, поради сериозните ви морални устои. Очаква се смяна на партньора чак през май …

Рак

Секс не ви очаква, но пък ще сте много здрави и щастливи, което според хората, които по-рядко правят секс е много по-важно. Гроздето често е кисело. Важното е, че вие няма да сте кисели. Между другото не е зле да пробвате да пуснете едно фишче от тотализатора. 

Лъв

Налегнал ви е мързел по-страшен и от духовете под леглото на 4 годишно дете.

Децата не са виновни, те нямат и нищо общо с хороскопа ви. Потърсете малко енергия и отключете усмивката си. В противен случай ви чака дълга и ленива зима. 

Дева

Стига сте чистили в дома си, време е да се погрижите за тялото си. Започнете с почистване на лицето и черните точки. Маг Жаклина често ходи по такива манипулации с ваучери. Препоръчвам ви да отидете на козметик преди сряда, в противен случай ще сте грозни в петък вечер. 

Везни

Останете си по възможност вкъщи за 2-3 дена. Всяко излизане навън ще ви коства време, пари и нерви. Сами избирате дали да ме послушате, но ако го направите има над 8% шанс да позная. 

Скорпион

Бъдете дева и почистете дома си. Зимата е време за събирания вкъщи, а на никой не му е приятно да отиде на гости и да види, че домакинята/ домакинът са мърлячи. Особено не ви отива на вас скорпиони, защото вие сте страхотни любовници. Това обикновено измъква от кофти ситуации, но не и тук. 

Виж повече: Боровец и зимните спортове: 4 съвета за още по-добро прекарване

Стрелец

Чака ви любов. Вашата любов кара западен автомобил с общ сбор на цифрите в номера на колата му/ й – 34. Населеното място не е от значение, видите ли 34 действайте не се знае кога ще е следващият прозорец. 

Козирог

Бъдете здрави и щастливи и се опитайте да минете възможно най-бързо през тази седмица, защото между нас да си остане не ви очаква нищо добре през нея.

Сменете си зодията или сменете астролога …

Водолей

Продължавате да ме учудвате с невероятния си дух и лекия си поглед към живота. Зрелостта и истинският живот могат да почакат и през тази седмица. Бъдете себе си, гледайте напред и не приемайте абсолютно нищо насериозно, както и не приемайте никакви въглехидрати след 18:00ч.  

Риби

Седмицата е подходяща за покупката на лек автомобил, за предпочитане Тойота или Опел. Ако искате да си купите нещо по-лачено направете го през юли. Ако не искате да си купувате кола си купете кафе машина. Не е съшото, но пък е практична покупка. 

За поръчка на артикули с името и лика на маг Жаклина се обърнете към ПР отдела или министерството на магията. 

10-те теми, на които българите са най-докачливи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *