Jameson представя: 5 филма за лудостта на младостта!

Зимно вдъхновение за лудости и страсти

0 коментара Сподели:

Нищо не е така вълнуващо, както новото начало. Равносметките от старата година са направени и даже забравени. А новата година е млада, дива и красива. Този месец си припомняме бунтарския вкус на младостта и Jameson с три ленти,

от които ни иде… просто да живеем и да правим глупости.

GIRL, INTERRUPTED (1999)

Сузана (Уинона Райдър) е типичният тийн – объркана и несигурна. След като ѝ лепват диагнозата „гранично личностно разстройство“, тя се озовава в болница „Клеймур“. И в призрачния свят на група ексцентрици, сред които е и секси героинята на Анджелина Джоли. Следва най-трудният избор за Сузана – да реши къде е собственото ѝ място.

Виж повече: Най-мразените финали в киното на всички времена

CRAZY/BEAUTIFUL (2001)

Няма нищо по-диво от това да преодоляваш изпитанията на първата любов. Съвременните Ромео и Жулиета може и да делят едно училище, но са от два различни свята. Тя е непокорна дъщеря на богат конгресмен, а той – латиноамериканец и добро момче. Какво още? Кирстен Дънст е съкрушително истинска.

LOST AND DELIRIOUS (2001)

Историята за първите любовни и сексуални трепети на трима юноши и за трънливия път на търсенето на идентичности. Шляещи се из шикозен частен пансион, заобиколен от разкошна зелена гора, героите прескачат бързо от академичната рутина до безразсъдството и забуления в сенки свят на любовните интриги.

TRAINSPOTTING (1996)

Едно диво и неподправено пътуване из тъмните кътчета на ъндърграунд живота в Единбург. Марк Рентън се опитва да се откачи от хероина, а междувременно отношенията му със семейството и приятелите приличат на пътуване с ролер коастер. Култувата лента на режисьора Дани Бойл е базирана на едноименната книга на Ървин Уелш.

Виж повече: 10-те задължителни филма на десетилетието

THE DREAMERS 2003

Оставени сами в един апартамент в Париж, докато родителите им са във ваканция, Изабел (Ева Грийн) и Тео (Луис Гарел), канят Матю (Майкъл Пит) да остане с тях. Един филм за преоткриването, съзравянето – емоционално и сексуално – и свободата, на която стените не пречат. И всичко това – на фона на бушуващите политически събития от пролетта на 1968 година в Париж.

Хора и НеХора – ходете си на село

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *