Неастрологичен хороскоп за месец януари

Ударно астрологично начало на месеца и годината - виж какво разбра от звездите маг Жаклина

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! За добро или лошо пак съм аз, маг Жаклина! Нося ти порция от хороскопа за месеца от годината, в който най-много лъжем себе си. Лъжем се, че ще тръгнем на фитнес, после се лъжем, че няма да ядем въглехидрати след 18 часа, а за капак на всичко лъжем и четвъртинките си, че си нямаме половинки!

Последното e по-стресиращо за организма от първите две, така съм чувала. 

Овен

Мисля да започна на чисто с вас. Каквото било, било. 2020 е годината, в която ще преоткрия зодия Овен, но и вие трябва да ми помогнете. Подавам ви ръка на 11 януари, когато е международният ден на думата „Благодаря“, нека в края на годината взаимно си благодарим за споделеното време. С всички тези празници и поводи именно времето ще е най-ценният ви ресурс през този месец. Използвайте го разумно, защото, нали знаете, бой, е***е и време не се връщат.

Виж повече: 19-те най-четени статии в GoGuide за 2019

Телец

През хлъзгавия и мразовит януари разчитайте на инстинктите си и най-вече на този за самосъхранение в поледицата. Бъдете осторожни, защото ще се опитат да ви пуснат по пързалката на всички фронтове. Вие не се давайте. Междувременно обмислете дали не искате да си купите един амулет против уроки за 46 лв. от онлайн магазина на маг Жаклина. 

Близнаци

Новата година носи със себе си стари проблеми, стари хора и стари травми. Питате се не е ли време за нещо ново. Еми съжалявам, но не е. И на мен ми се искат много неща, но не се получават. Извън личните ви проблеми опитайте се да съхраните старите хубави неща в себе си. Те ще ви помогнат да се измъкнете от месомелачката на януари. 

Рак

Новата година я започвате много магнетично. Всичко ще ви се лепи.

Мъже, жени, торти гараш, абе всичко. Опитайте се да прецедите качеството от плявата и обещавам, че ще има щастлив край като в небрежен тайландски масаж между двама мъже, единият от които си мисли, че другият е жена, а пък другият и той си мисли, че е жена. Да не ви товаря с грижите си, просто бъдете внимателни в избора си. 

Лъв

Замислете се над това, кое е най-важно за вас през следващата година, и после, като стигнете до извода, че това сте самите вие, ще разберете, че аз действително имам дарбата да чета мисли. Бъдете по-малко предвидливи и повече позитивно насочени към другите. Под повече имам предвид умерени граници, Лъвовете не се кланят на маймуните, нали?  

Дева

За Девите януари е най-хубавият период от годината. С тези имени дни и празници имате оправдание да чистите всеки ден. Насладете му се подобаващо, в Метро има намаление на кофи с парцал и препарати за искрящ ламинат. 

Везни

Не страдайте за 2019-а, обещавам, че 2020-а няма да е толкова гадна или поне не в началото си. А началото ще е много благосклонно към вас. Януари ще ви е август, а август ще е септември, разбираш ли? Как е възможно това? По принцип е невъзможно, но за маг Жаклина невъзможни неща няма. Радвайте се на януари, пък другите после ще ги мислим. 

Скорпион

Вашите очи са видели повече чужди усмивки и от Тото, братче.

Не съм сигурен дали е радващо, че голяма част от аудиторията разбира тази метафора. По-радващо е, че аудиторията разбира метафорите. Вашият януари ще е метафоричен и философски в буквалния смисъл. 

Стрелец

В първия месец от 2020-а ще ви сърбят ръцете, краката и други области да правите глупости. Вие обаче не се дърпайте, ами си начешете крастата, защото веднъж се живее или поне така твърдят учебниците по биология. 

Виж повече: Неастрологичен хороскоп за 2020 година

Козирог

Откажете се от намерението си да променяте старите си навици. Няма смисъл, няма и закога. 20-30 години сте поживели с тях, ще изкарате още толкова. Единствено ви моля да не се замисляте над последното ми изречение, поне не още. Живейте за мига и мигът ще живее за вас!

Водолей

Месецът, годината, животът, Вселената и всичко останало ще ви тръгнат по вода, и то бистра и чиста. Тази вода най-добре я пренасочете към Перник. Тези, които сте се засмели на последното, имате нужда от помощ! Бъдете позитивни и помагайте на останалите през януари, за да ви помогнат и те през февруари!

Риби

Не страдайте! 2020 е годината на избавлението и духовното прераждане за зодия Риби, а през януари това ще личи повече от ясно при поведението ви спрямо метеорологичните условия и влиянието им върху половия ви живот.

Ще разберете какво има предвид в края на месеца. 

За лични консултации изпратете SMS на кратък номер 21ЖАКЛИНА или ме потърсете по име на опашката за дюнери в Студентски!

Ето ги и 10-те артисти на десетилетието

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *