В София през уикенда: 03 – 05 януари

Първият уикенд за годината

0 коментара Сподели:

Бурно навлизаме в 2020 година и нямаме намерение да приключваме празничния маратон. Ако през идните дни ти предстои да бъдеш в града, няма да те оставим разочарован, стартираме годината, както си обичаме – с много купони и добро настроение и, разбира се, изненади.

Разбери къде този уикенд Рут Колева ще бъде пеещ барман и как ще прекараме първата неделя с много смях.

 
 

В първия петък за годината се събираме в приятелската атмосфера на Клуба за естетическо възпитание на артиста. Зад пулта ни очакват Gabriel Del и Dimitri Monev, които ще ни раздвижат подобаващо с танци – перфектно начало за годината.

 

Ако още не си успял да се насладиш на кино шедьовъра, създаден по разказ на любимия Харуки Мураками, то тази събота те каним на уютна вечер с първото за годината издание на "С приятели на кино: Изпепеляване". 

 

Пеещата барманка е нова серия от концерти в бар галерия "Мозей". Във всяко издание един български изпълнител ще пее своите песни зад бара на "Мозей", докато сипва питиета на своята публика. След всеки 3 поръчки на публиката Пеещата барманка ще изпълнява по една своя песен. Във второто издание тази събота Пеещата барманка ще бъде невероятната Рут Колева, а ние очакваме да те видим там.

 

В неделя "Мементо" НДК събира креативни, стойностни, модерно мислещи хора на едно място с цел заимстване, споделяне на опит, принципи, уроци и преживявания. Първото издание за годината на Totally Social прави това възможно – поканили са ни успешни хора, които работят върху себе си и търсят начини да стават все по-добри в ежедневните си начинания, а ние ще се насладим на приятна вечер с добро общуване и качествена комуникация и дискусия в тяхно присъствие. Не забравяй доброто си настроение, тъй като ще ти е необходимо за многото подаръци, които те очакват.

 

Неделя вечер посрещаме с коктейли и смях на територията на бар "Амок". Каним те да се присъединиш с нас на Open mic stand-up вечер на сцената на уютния бар в София. Ако пък си ентусиаст за участие, можеш да се запишеш с коментар на страницата на събитието във Фейсбук, ще имаш 6 минути да спечелиш топлата публика на бара. На края на вечерта за нови шеги, стари шеги и каквито ти дойдат шеги публиката ще избере най-забавния участник!

А ти виж какво ти вещаят звездите през 2020 година

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *