Неастрологичен коледен хороскоп

Подаръци и астрологични прогнози ще има за всички от сърце

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция коледен хороскоп, ароматен като печен боб, сладък като тиквеник и вечнозелен като бебе Йода. Знам, че всичко, което искаш за Коледа, не е лирическият герой в песента на Марая Кери (той вероятно отдавна е остарял),

затова да започваме поред на номерата!

Овен

По Коледа действително се случват чудеса, защото маг Жаклина е решила най-сетне или поне за малко да зарови томахавката с представителите на зодия Овен. Този празник е именно за това – всички конфликти на лична основа да бъдат преглътнати и да се прегърнем лицемерно пред коледната трапеза. После пък да вземем да постнем снимката от тази сцена на стори в Инстаграм. Именно това ви препоръчвам да направите, приемете подаръците с усмивка – дори да са комплект ножчета за бръснене и прибори за кола маска, оценете жеста.   

Телец

Яжте с мярка, тези тела ще ви трябват, за да ходите на спа във Велинград или Огняново през януари. Този, който ви е казал, че питката с боб е полезна, да ви оправя фигурата после ! Важи и за двата пола. В действителност Коледа е може би празникът с най-ярко изразено равенство между половете. Дамите от зодия Телец сами ще се убедят в това, когато мъжете им помогнат с приготвянето на сарми и ошав. 

Близнаци

Социологическо проучване сред мъжете, готвещи се да предложат брак на Коледа, показва, че 95% от избраничките им са зодия Близнаци, което, погледнато от друг ъгъл, може и да се окаже поредната тревожна празнична статистика. Но… нека не бъдем черногледи.

Дамите Близнаци ще стават булки, а мъжете Близнаци… да са живи и здрави. На тях се пада паричката от питката!

Рак

Украсете коледното дърво и когато сложите върха му, си пожелайте нещо. Няма да се сбъдне в коледната нощ, но до 4 месеца и половина обещавам, че ще е реалност. Търпението е добродетел, която се изгражда в чакането по празнични опашки и в търсенето на идеалния чифт чорапи за тъщата/тъста.   

Лъв

Лъвовете да преглътнат егото си за 5 дни и обещавам, че това ще бъде възнаградено с добра трапеза, хубави подаръци и щипка личностно израстване. После сами ще ми благодарите за последното. То е моят безплатен коледен подарък. 

Дева

Направете така, че да не прекарате Коледа в големия град, а се върнете към корените си някъде, където се стига за 8 часа след брутални задръствания, снежна буря и разклатена нервна система. Ден и половина по-късно ще разберете, че всичко си е струвало, а пуловерите, които ще получите като подарък, са идеално допълнение към празничната картина. 

Везни

Вашият коледен стил повелява да не сте много трезви в дните около празника. Няма лошо, то все някой трябва и да пие по тия празници, иначе какво – да хвърляме хубавото вино ли? Помнете да пиете само вино, да не мешате с водка и винаги да си тръгвате, щом ви се завие свят. 

Скорпион

Скорпионите, които цяла година се възползват от влиянието на сексуалната си енергия върху другите, обикновено празнуват сами, което звучи тъжно, ако не беше просто въпрос на личен избор.

Ще сте сами за Коледа точно 10 минути, когато обаждане от приятел (не от Михаил Билалов и „Стани богат“) ще внесе топлина и празничен дух във вечерта ви.  

Стрелец

Маг Жаклина има сантимент към представителите на тази зодия, защото миналата Коледа даде сърцето си на зодия Стрелец, а той на много следващия ден го изхвърли навън, както пее на развален английски Джордж Майкъл. Не изхвърляйте чужди сърца, не изхвърляйте и своето. Нека сърдечният ви мускул бие здраво като коледните камбани в святата нощ. 

Козирог

Посветете празника на близките си, защото далечните ще го посветят на техните близки и някак си няма логика да посвещавате празника си на тях. Вашият коледен дух ще бъде изцяло повлиян от логиката и правилните решения в рамките на тридневен празничен маратон. 

Водолей

Въздържайте се от това да бъдете искрени и директни. Коледа е, а не 4 юли. Именно, помислете над думите ми. При избора на подаръци за останалите бъдете практични, но и оригинални. Имайте предвид, че който подарява чорапи, после получава чорапи!

Риби

За Рибите Коледа е най-емоционална. Все пак тяхната психика е най-разклатената в зодиака. Всяко коледно звънче отеква в топлите им души като музика от едно неизживяно лято и приятел от полузабравен сън. Не бъдете досадни като Марая Кери. Дано сте останали доволни и Весела Коледа! На вас също се пада паричката от коледната трапеза. 

Помнете, че коледният дух и детето във вас са живи дотогава, докато Коледа е магически период от годината, а не три почивни дни от вторник до четвъртък.

Весела Коледа ви пожелаваме всички членове на съюза на вещерите, екстрасенсите, маговете и обикновените илюзионисти в България!

Ние избрахме тази година да сме в Ню Йорк.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *