9 истории за успеха, от които да се вдъхновиш

Какво се случи на He's the man – дългоочакваното събитие, организирано от dir.bg?

0 коментара Сподели:

За мъжете, които жертват всичко в името на другите. За мъжете, които вярват в изкуството. За онези от тях, които следват мечтите си докрай и допринасят за смислените събития в нашето общество. Разказахме ти за тях съвсем скоро, когато ти представяхме кои са участниците на He's the man – едно изключително вдъхновяващо събитие, организирано от dir.bg.

Ето какво научихме от всеки от тях. 

Пътят към успеха на Юлиян Вергов минава през изключване от две училища, завършване на вечерно училище, барманство и общ сценичен работник. "Късно – чак на 28 години, разбрах какво искам да правя, но не ме приеха във ВИТИЗ, защото вече бях възрастен за там. Работех като общ и сценичен работник, за да си плащам театралния колеж, където имах късмета да попадна в класа на Цветана Манева." Комикът Ники Станоев пък за изненада на всички ни (и успокоение на майка си) е завършил бизнес администрация.

Виж повече: 9 специални мъже на 1 сцена разказват историята на успеха си

Най-младият сред участниците – писателят Иво Христов, и световноизвестният графити артист Насимо също ни вдъхнаха вяра в пътя на изкуството у нас.

Шампионът по тенис на маса, роден с една ръка – Денислав Коджабашев, сподели, че първата му тенис маса била направени от… врата на гардероб, поставена върху няколко тухли, но това не го е спряло да преследва мечтата си. Футболната легенда Стойчо Младенов разказа за своето наистина тежко детство и именно заради това е искал да успее във футбола – за да се пребори с бедността. 

Носителят на медицински "Оскар" доц. д-р Станимир Сираков пък сподели своята "рецепта за успех": "Верни приятели, щастливо семейство и да си удовлетворен в професията си". Светослав Иванов, един от най-добрите родни журналисти, закри събитието, като вдъхнови всички ни със следните думи: "Мисля, че всеки от хората преди мен има какво да даде на обществото, това са хора, които се борят за човешкото в себе си, а истинският мъж на първо място си мисли, че е добър човек".

Ние сме напълно съгласни с него и нямаме търпение да следим пътя на всеки един от тях и занапред. 

A ти гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *