Оазисът на твоето кариерно развитие

The Stars Group, или къде мечтаеш да работиш

0 коментара Сподели:

Отдавна сме по петите на оазиса на хедонизма в градската джунгла, наречена София, и често ти казваме къде да откриеш рога на изобилието във всичките му възможни форми из столицата.

Независимо колко много обичаме да се глезим, ние също като теб прекарваме по-голямата част от седмицата си в офиса.

Точно заради това знаем колко важно е да не се чувстваме като затворени между четири стени в него, а напротив – да усетим работната си среда като втори дом.

Неотдавна ти показахме някои от любимите си офис пространства и затова сега те срещаме с още едно място, в което със сигурност поне мъничко ще си помечтаеш да работиш. Невероятни рест зони, поглед към вълнуващия хоризонт на столицата, допълнителни пакети, бонуси, мултиспорт карта, млад и свеж екип от абсолютни професионалисти, с чиито членове неведнъж сме те срещали, и най-вече – гарантирано кариерно развитие. Мислиш, че си измисляме, нали? Колкото и имагинерно да звучи, тази утопия всъщност е постижима офис реалност и се намира в сградата на The Stars Group. Ако вече хлипаш, защото нямаш опит, за да се впуснеш в това приключение, бързаме да те успокоим – такъв не ти е нужен. Единственото условие да започнеш работа в съпорт отдела им е да знаеш освен английски и един от следните езици: италиански, френски, ис- пански, немски, португал- ски или руски. Да, говорим за съпорт, но ако това, че трябва да говориш по цял ден, също те тревожи, ние пак ще върнем усмивката на лицето ти, като ти кажем, че служителите им не говорят по телефона, а само с чат и имейл. 

Е, готов ли си да откриеш оазиса на своето лично развитие в новата ти офис среда?

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *