В София през уикенда: 15 – 17 ноември

Модерен дух и zero waste

0 коментара Сподели:

Бурния дух на иновативното ще властва през идните няколко дни. Още петъчно откриваме новото арт пространство на града, посветено на съвременно изкуство, природата, биологичния свят и екологията. Компания му прави откриването на кулинарния фестивал, обединяващ идеята за смисленото решаване на проблема с хранителния отпадък. А освен това сме ти подготвили звук от бъдещето, премиери и чаени церемонии – както се казва за всекиго по нещо.

HELLO DON'T WASTE, TASTE
Петък, 21 часа, Public Bar

Имаме огромното удоволствие да ти съобщим, че DON'T WASTE TASTE идеята е вече материализирана. Този петък е откриващото парти на фестивала – софийската инициатива за обединение на разнообразни участници в хранителната система и открито споделяне на идеи за решаване на проблема с хранителния отпадък. Ела да се запознаем, да научим повече за каузата, да потанцуваме и най-хубавото – да опитаме предложенията на нашите приятели от Public Barза made from scratch коктейли. След това ще се местим за още повече музика и танци в новооткрития клуб Black Flamingo Bar. А в неделя сме на готин обяд в ресторант Кръг, продължение на инициативата.

DIMITRI MONEV AND PEPPOU AT KEBA (ROOF)
Събота, 22 часа, КЕВА

Музикалните ни желание за съботната нощ се свеждат до две имена – Dimitri Monev и Peppou. Те ще раздвижат телата и енергията ни с изчистеното си електронно звучене, което винаги нашепва за танци до късните часове. Ела да ни правиш компания, защото приятелите от КЕВА са готови за изненади, повече от всякога.

AMOK LIVE И ВИДЕО ПРЕМИЕРА – 17.11.2019, БАР ПЕТЪК
Неделя, 19 часа, Бар ПЕТЪК

Тази неделя няма да почиваме. В ‪19:00 часа сме на линия в Бар Петък където АМОК ще представят новото си видео към песента Story About Us, ще покажат новата си колаборация с Eastern Europes Finest, и ще ти пуснат подбрана музика, която ги инспирира. Ще ти дадем жокер ако не си достатъчно запознат – АМОК е колектив, родом от Пловдив, който обвързва музика, мода, видео и снимки. В неделя ще имаш възможност да се срещнеш с всички замесени, ще се видим в барчето.

FESTEAVAL – ИЗЛОЖЕНИЕ НА ЧАЙ- НОЕМВРИ 2019
Петък до неделя, от 12 часа, Национален музей „Земята и хората“

Докато всички парти събития се нижат през уикенда ти препоръчваме да се поглезиш с топло чайче през дневните часове. Разбира се не сме си помисляли да те накараме да се задоволиш със стандартното за това ще те водим на цял чаен фестивал. В него ще откриеш селекция чайове от цял свят, както и всякакви атрибути, с които да направиш консумирането му истинска чаена церемония. А как това да се случи, специално ще можеш да разбереш на място с различните уъркшопи.

ПРИРОДНИ ФОРМИ ИЗЛОЖБА / NATURAL FORMS EXHIBITION
Петък,  от 11 часа, Little Bird Place

Иноваторският уикенд започва с двойното откриване – на галерия Little Bird Place и първата изложба в нея – Природни форми. Little Bird Place е новото арт пространство в сърцето на София, малка галерия с конкретен тематичен фокус – модерно и съвременно изкуство, посветено на природата, биологичния свят и екологията. Изложбата, с която мястото се открива събира творби на Васил Ангелов (графика), Калия Калъчева (живопис върху дърво) и Моника Найденова (скулптура от стъкло) – ще имаш възможност да изпиташ въображението си и да откриеш природните форми вдъхновили всеки от тях.

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *