Women power: кои са номинираните за „Жена на годината“?

Who run the world? Girls!

0 коментара Сподели:

Who run the world? Girls! Или поне така пее една от най-големите съвременни икони на феминизма – Бионсе. Този месец за 14-а поредна година ще отпразнуваме именно женската сила.

На 28 ноември ще разберем кои са победителките в десетте категории в наградите "Жена на годината", организирани от списание GRAZIA.

Знаем, че бързаш да надникнеш зад кулисите, затова те въвеждаме именно там.

Вдъхновяващата тема тази година е "Ново начало", но тя е много повече от това. Чрез нея намираме начин да опознаем 40 целеустремени жени от всички сфери у нас. Именно те са образът на успяващото момиче, трудещата се майка, впечатляващата дама и невероятния човек, който се намира във всяка една от нас. Какво обаче ги провокира да погледнат отвъд рамките на стереотипа и как се справят видимо с лекота с всички трудности, ще разберем съвсем скоро. 

Модели, Музика, Дизайнери, Спорт, Актриси, Телевизия, Култура, Бизнес, Общество и Послание във времето са десетте категории, във всяка от които откриваме 4 от най-успешните дами във сферата си у нас. Гласуването вече започна и продължава до 27 ноември, ден преди бляскавата церемония по награждаването, където водещи ще са Димо Алексиев и Мария Силвестър.

Видео визитките на успешните дами можеш да видиш тук, а за да гласуваш, последвай линка.

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *