Неастрологичен хороскоп: 11 – 17 ноември

През седмицата, в която до края на годината остават 50 дни, ти даваме цели 50 нови шанса да (не) повториш старите си грешки

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа през седмицата, в която до края на годината остават 50 дни. Това са цели 50 нови възможности да не повтаряте стари грешки.

В случай че повторите грешките си, се гответе за тотален нов рестарт през 2020 г.!  

Овен

Непостоянната и леко фриволна фаза, в която Луната се намира, повелява през седмицата да носите топли дрехи дори и докато спите. В такива смутни времена терлиците са вашият най-добър приятел. Не правете никакви сделки за апартаменти, коли, земи. Единствено се разрешава да уредите финансовите си спорове/задължения с Топлофикация. 

Телец

Периодът е изключително подходящ за планиране на пътувания със самолет към страни с подранила коледна украса. Говоря ви за Финландия, Естония, Норвегия и Исландия. Посоката е ясна, само на север от Дунав мост. Запасете се с ушанки, мушанки и ущипци. Едното помага, когато ти е студено, а другото, когато си гладен! 

Близнаци

Гледам ви на кафе, и то без Гала, макар че тя изглежда смайващо добре за възрастта си. Това няма значение, но едно от недобре смлените зърна на дъното на чашата вещае любов на фронта, което не е много ясно дали е хубаво или лошо. Аз съм последният човек, който може да съди. 

Рак

За всички ще е по-добре, ако временно потиснете егото и апетита си.

Едното ще ви спести проблеми, а другото – излишни килограми. За ваше добро го правя. Животът е много по-приятен, когато се чувстваш добре в кожата си. Маг Жаклина добре знае какво говори, защото навремето беше голяма щракалка, а сега е само голяма… 

Лъв

Дребни проблеми от битово естество се очертава да оставят неприятен вкус на седмицата ви, която иначе ще бъде безупречна. Навсякъде ще ви тачат като полубог, а ако се отбиете при баба си, може да се почувствате и като всемогъщ! Те винаги преувеличават…

Дева

Петно от горчица върху бяла тениска ще ви докара до ръба на нервна криза, но запазете спокойствие. Сега вървят последните разпродажби на летни артикули. Възползвайте се, преди да сте рухнали съвсем. 

Везни

Поредна скучна, да не казвам супер тъпа седмица. И най-лошото е, че аз нямам никаква вина, вие сами така си го правите. Студено било, нямало какво да се прави, глупости! Отидете на джаз, канго джъмпс или ако щете – даже на бачата, и ще видите, че животът кипи и тече, докато вие спите. 

Скорпион

Не спирам да ви се възхищавам, а през тази седмица ще жънете успехи като никога досега. Това ще е може би най-успешната седмица в живота ви! Дължи се на циклона, който преминава над нашата страна и ниското атмосферно налягане, което е налегнала половин България от 20 години насам. Последното нямаше много място тук, но пък си струваше да бъде казано. 

Стрелец

В контраст със Скорпионите вие ще прекарате най-неуспешната седмица в живота си, което се дължи отново на циклон, който обаче на вас не ви се отразява особено добре на аурата и вътрешния мир. Препоръчва се ехинацея и пчелен мед в комбинация с две зърна чиа за разкош. 

Козирог

Забранява се консумацията на алкохол под всякакви форми.

Периодът обуславя изключителна емоционална уязвимост и току-виж след две чашки ви хрумне да гръмнете някого или пък себе си, или пък по-лошо – да вземете да пишете на някой и той да ви отговори ! НЕ! 

Водолей

Ще се опитам да не съм толкова минорна, но сиви облаци и студен вятър ще навлязат в седмицата ви около сряда и ще излязат от там чак през декември. От друга страна здравето ви се очертава да е превъзходно, а паметта отлична. Не е малко като платформа за успех. 

Риби

Мамини душички златни, най-добрите на света, на 13 ноември се чества Световният ден на добротата. Бъдете мили и добри с останалите, каквито сте и през останалите дни от годината. Развълнувахте ме, не мога да пиша повече… 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако искате да се запознаете с племенника на маг Жаклина, който е магьосник в други области, пак пишете на страницата!

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *