Няколко неща, които можеш да направиш за себе си преди зимата

Бъди във форма през цялата година

0 коментара Сподели:

Не чакаме Нова година, за да си поставим няколко цели, с които да променим живота си в студените месеци. Обичаме да се грижим за себе си и да се чувстваме удовлетворени и в най-добрата си форма.

Затова ти разказваме няколко лесни стъпки, които да ти осигурят самочувствие – духовна и физическа форма, която заслужаваш.

Есента е чудесен повод да отделиш малко повече внимание на себе си. Използваме сезона, за да направим ежедневието си по-интересно, менюто си разнообразно, а часовете във фитнеса енергизиращи. 

Обогати се с ново умение или хоби

Няма достатъчно добра причина, която да ни възпрепятства по пътя към удоволствието от нещо ново. Освежи ума си с курс по испански, научи се да шиеш или пробвай да рисуваш, не само това – опитай първи стъпки в мечтаното бизнес начинание или започни да пишеш романа, който планираш от години. Важното е да експериментираш с ентусиазма си към новите неща – стартирай YouTube канал или блог или посвети от личното си време на благотворителна кауза. В днешно време възможностите да обогатиш уменията си са безкрайни. 

Виж повече: 10 настолни игри, когато навън завали 

Планирай следващата си ваканция

През есента и началото на зимата се откриват много повече оферти за пътувания. Имай едно на ум и се възползвай. Скоро може да се намериш на някое топло и слънчево място на другия край на планетата. Защото все някъде винаги е лято. Освен това, ако планираш следващата си ваканция за пролетта или лятото още отсега, със сигурност ще усетиш благоприятното влияние върху бюджета си, защото ще можеш да разпределиш разходите около пътуването в по-дългосрочен план. 

Храни се добре

Също както фитнес тренировките, правилното и здравословно хранене е от особено значение за общото ни физическо и духовно състояние.

Настане ли студ и хлад, топлите кафета с шоколад, десерти, пайове, кексове и какво ли още не стават още по-примамливи. Независимо че вече не сме по бански, тепърва ни очакват зимни спортни постижения и доброто хранене си остава факторът, който ни поддържа в баланс – здрави и силни. Опитай всяка седмица да приготвяш по нещо ново в менюто си – свежо, леко и интересно. Времето вкъщи можеш да инвестираш в кулинарен експеримент – с ястия, които ще заредят тялото ти с енергия и топлина.

Тренирай регулярно

Понякога ключът към успеха се крие в рутината, която ни кара да стъпим в утрешния ден с по-голямо самочувствие. Упоритостта в ежедневните тренировки ще ти донесе физическо здраве за предстоящия зимен сезон. Ще се превърне и в незаменим помощник в борбата със стреса на работното място и не само. Вдигни нивото на хормоните на щастието и придобий чисто нов успешен навик. 

Можеш да стартираш още днес с абсолютно безплатна първа тренировка във фитнесите Next Level. 

Записването за безплатна тренировка става на сайта тук. Тук ще получиш разнообразие от уникални за България групови занимания – портфолиото на световния бранд Les Mills – Bodypump, Bodycombat, Bodybalance и много други, така че никога да не ти е скучно. Освен това ще можеш да се поглезиш и с безплатна сауна и кът с библиотека в повечето обекти. Вярваме, че постигането на добра форма може да бъде приятен и вълнуващ път, а в любимите Next Level фитнес клубове със сигурност ще срещнеш правилните съмишленици, с които да се вдъхновите взаимно. Ако пък някога мотивацията ти падне, влез в профила на фитнес клубовете в Инстаграм.

Показваме ти 5 по-ефективни тренировки от тази във фитнеса.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *