5 комедии с Оуен Уилсън

За разведряване и да оплакнеш окото.

0 коментара Сподели:

Този очарователен симпатяга Оуен Уилсън не може да бъде подминат от нашия киномански интерес.

Той внася огромна доза ведрост на екрана и ние адски се кефим да гледаме комедии, някои вече класики, с него. Предлагаме ти пет от тях, смехът е безплатен.

Шанхайски рицари, 2003 г.

Тук освен Оуен Уилсън получаваш още една сигурна причина да се посмееш от сърце. Рамо до рамо с него застава култовият Джеки Чан, който няма аналог в историята на киното. А сюжетът е много интересен и пълен с комични ситуации. Когато отчужденият баща на Чон (Джеки Чан) бива убит мистериозно, той заминава за Лондон с Рой (Оуен Уилсън), за да издири убиеца.

Сестрата на Шон – Лин, решава да направи същото и разкрива световен заговор за атентат срещу кралското семейство, но никой не ѝ вярва. С помощта на инспектор от Скотланд Ярд и 10-годишен уличен хлапак сръчният Шон разбива илюзиите на Викторианска Великобритания, докато се опитва да отмъсти за смъртта на баща си и да опази сестра си от захласнатия Рой.

Големият заговор, 2004 г.

Тази комедия е изцяло в унисон със сезона. Животът на Джак Райън (Оуен Уилсън) е плажът. Обичащият сърфа дребен измамник се мотае по пясъка и се прави на рибар по северния бряг на Оаху. Изведнъж обаче се появява изкушението: стройна красавица (Сара Фостър) с прост план, който според нея може да направи двамата с Джак много близки. Всичко, което се иска от него, е да влезе в къщата на богатия ѝ любовник беден и да излезе богат. Малка кражба. Много смях. Подухващ бриз, духовит диалог и слънчева романтика. А за да е пълно удоволствието, участват звездите  Морган Фрийман, Гари Синийз, Чарли Шийн и други. Всички те са част от изпълнената с неочаквани обрати комедийна лудория „Големият заговор“.

Старски и Хъч, 2004 г.

„Старски и Хъч“ си е класика сред комедиите. Наистина се превиваш от смях с тези образи. Тук комбинацията е супер – Оуен Уилсън, Бен Стилър и… Снууп дог. Кастът направо разцепва. Престъпление с кокаин, двама детективи и голяма лудница, пълна с комични ситуации. Дали Старски и Хъч ще се справят с цялата плетеница и какво ще ги срещне по пътя. Това са достатъчни причини да си пуснеш филма и да си готов за много смях.

Ергени за седмица, 2011 г.

Във филма „Ергени за седмица“ Рик (Уилсън) и Фред (Съдейкис) са най-добри приятели, които трудно се приспособяват към семейния живот. Сексът се е превърнал във фикс-идея и очите им шарят денонощно. Недоволни от всичко това, техните жени (Кристина Апългейт и Джена Фишър) вземат решение, с което се надяват да спасят браковете си. В продължение на една седмица Рик и Фред ще имат свободата да правят каквото си искат, където си искат и с когото си искат. Жените си мислят, че по този начин техните съпрузи ще се насладят на свободния живот и после, напълно задоволени, ще се върнат към нормалното си ежедневие. Разбира се, нищо не протича по план. Ситуациите, в които изпадат Рик и Фред, им дават ценен урок и те разбират каква значимост имат съпругите им.

Баш обирджии, 2016 г.

В тази изключително забавна комедия Зак Галифианакис е Дейвид – шофьор на брониран камион, превозващ парите на една от големите американски банки. Неговото увлечение по колегата му Кели (Кристен Уиг, „Шаферки“) обаче е на път да му изиграе най-лошата шега в живота. Чаровната блондинка запознава Дейвид със Стийв (Оуен Уилсън), който подготвя най-големия удар в живота си. Но нито един от главните герои не блести с особени умствени заложби и сякаш всичко започва да се случва на късмет. А тримата се оказват с повече от $17 милиона в джобовете си. Ще успеят ли обаче да избягат в слънчево Мексико с плячката, или некадърността им ще се окаже по-голяма?

Можем само да сме благодарни на Оуен Уилсън, че е част от тези свежи комедии, които разсмиват дори сърцето.

И докато сме на темата, ето някои свежи комедии с Дженифър Анистън.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *