Неастрологичен хороскоп за месец октомври

Маг Жаклина знае както кой ще е новият кмет на София, така и някои неща за теб от бъдещето...

0 коментара Сподели:

Привет, читателю!

Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа за месеца, в края на който ще знаем кой ще е новият кмет на София!

Аз всъщност отсега знам, защото съм маг и звездите ми го говорят…

Овен

Всеки първи петък на октомври по света се отбелязва Международният ден на усмивката. Знам, че го раздавате силни и непоколебими, но се усмихвайте повече през този октомври и току-виж нещо хубаво ви се случи. Без майтап! Уговорено е, вие само се усмихвайте!

Телец

1 октомври е Международен ден на вегетарианството, което е повод да преосмилсите лакомията си и да не се тъпчете с кюфтета поне за един ден. Месецът обещава да е с постно начало и много блажно продължение. До обяд на 14 октомври Луната ще е в Телец, а после, като ѝ омръзне, ще си тръгне. Използвайте рационално шансовете си. 

Виж повече: 10 неща, които не трябва да правиш в София

Близнаци

Този месец е прекрасна възможност да смените квартирата си или поне да изгоните другите Близнаци и да започнете на чисто сами със себе си и далеч от клиниката. Щастливите числа за вас са 6, 42, 24, 5.27 и 6 на квадрат. 

Рак

Ако си търсите лесна плячка този месец, насочете се към представители на зодия Овен. Как ще ги познаете?

Навих ги да се усмихват като шантави и те каквито са наивни и отчаяни, се навиха.

Предупреждавам да бъдете внимателни с тях. Те не са като вас. Вторият вторник в месеца се очертава да е вашият късметлийски ден. 

Лъв

Щастливите ви числа този месец са 2, 4 на квадрат, 5 и половина и 6 без 20. Употребете ги в правилния момент и пред вас ще се разкрие цял един нов свят. Ако не се получи, си пуснете Nat Geo Wild и пак ще видите нов свят. Въпрос на гледна точка и може би късмет.

Дева

На 4 октомври в Мозамбик празнуват Ден на мира и разбирателството. То какво друго да празнуват там, след като няма война от повече от 20 години. Бъдете в мир и разбирателство с хората около вас и оставете войната на тези, които не могат да открият себе си. За тези от вас, които не могат да открият себе си, организирам семинар по себеоткриване в края на октомври. Събитието ще се проведе в Зала 1 на НДК с гост лектор Джордан Белфърт. Вход свободен! 

Везни

Сатурновата дупка е към края си, но дупката в душата ви никога няма да бъде запълнена, докато не откриете истински себе си. Намерете си някоя Дева и елате заедно на моя семинар по себеоткриване. Щастливите ви числа този месец са 14 и 15. Това са номерата на местата ви на 6 ред в Зала 1 на НДК, където ще се проведе семинарът. Повече подробности очаквайте в сутрешния блок на радио Вероника! 

Скорпион

Вашето щастливо число за октомври е + безкрайност, защото вие сте безкрайно готини! Знам, че това няма как да ви помогне да спечелите джакпота от тотото, нито ще ви посъветва за кого да гласувате на балотажа между Манолова и Фандъкова, но с + безкрайност аз показвам дълбокото си уважение към вас и ви оставям сами да взимате решенията в живота си.

Стрелец

Стрелците трябва да очакват с трепет октомври, защото през него ще направят съдбовна крачка, след която вече нищо няма да е същото, а при развод съдът най-вероятно ще даде жилището на жената. Ако сте мъжът, не обръщайте внимание на това, ако сте жената… честито! И вълкът сит, и агнето цяло, а овчарят… Бог да му е на помощ! 

Козирог

Обърнете се с гръб към комфортната си зона. Не се притеснявайте, тя е зона на комфорт, няма да се възползва от вас в гръб. Поемете рискове! Тръгнете на катерене, станете на поръчител на кредит на приятел, сменете палтото с шушляково яке. За кратко не бъдете себе си, за да научите повече за себе си и да се превърнете в една по-добра своя версия. Тази мисъл е по-дълбока и от гърлото на Миа Халифа…

Виж повече: Зоната на комфорт и как да си умрем в нея 

Водолей

Рязкото застудяване не бива да ви притеснява, защото истинската топлина е в душата ви. Приветствайте есента с отворена и топла душа, за да ви отвърне и тя със същото. В противен случай гледай какво става през ноември! Студена душа и студен месец. За вас този месец няма щастливи числа с изключение на няколко отрицателни (-2, -16, -48,5), тъй че не разчитайте много на това. 

Риби

Нов сезон, нов месец, все така същата болка отляво… Вашето не е живот.

При липса на други наслади през октомври насладете се на циганското лято. Щастливите ви числа са 816, 344, 228. За тото не вършат работа, но стават при избор на вноска по  потребителски кредити. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако имате нужда от разрешаване на лични проблеми, потърсете някой друг…

Октомври е! Мъчно ли ви е?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *