В София през уикенда: 27 – 29 септември

Отдай се на градски забавления

0 коментара Сподели:

Този уикенд се готвим за велико берлинско парти, време с най-добрия приятел на човека, а именно кучовците, на които сме посветили цялата неделя. Освен това те очакват много вкусна, храна, коктейли и забавления от сутрин до вечер, виж къде да ни откриеш.

 
 

Тази събота ще загреем линията София – Берлин. В TELL ME те очакват Johannes Albert и Hendrik Stein§Frinda Di Lanco директно от електронния епицентър на Европа. Директно отвори линка на събитието, за да си слушаш музиката им още отсега. В събота ще вечер ще отворим вратите на музикалната нирвана за едно истинско събуждане на парти духа във всеки от нас.

 
Четвъртото издание на пазара за грамофонни плочи за колекционери и любители е отново в града. Всякаква техника и джиджавки за феновете ще могат да бъдат твои този уикенд. Страхотни идеи за подаръци, както и плочи, с които да поглезиш грамофончето вкъщи.
 
 

Cosmos Coworking Camp ни събират по повод началото на есента и всички събития, които предстоят на тяхна територия. Форматът yard sale заедно с любими брандове дрехи, напитки и храни е уикенд градската мечта – разпродажба на летни колекции на NOKS, SQUARE, Fingah. FREA vintage market ще представят есенна селекция от находки. Питиетата ще са от Club-Mate Bulgaria, Lapacho, 100 Beers, коктейли с Whitley Neill Gin Bulgaria, а Скаптобусът няма да ни остави гладни.

 

Знаем, че обичаш да кръстосваш града в търсене на скрити и явни съкровища, но още повече от теб игрите и безспирните забавления обича кучето ти. Сресвай козината, обличай официалния повод, вдигай гордо опашка – първият Dog Fest, организиран от приятелите ни The Event Company, кани всички кучета и техните стопани на парти. Не просто парти, а цял фестивал.

 

В неделя смело се запътваме към табелката GONE SURFING на входната врата на КЕВА, за да хванем последната топла парти вълна. Точно там ни чака подбрана австралийска купонджийска музика, която ще ни радва и раздвижва, разливайки върху нас огромни количества непукизъм и еуфория. На всичко отгоре ще те очакват изкусителни вкусотии от домакина КЕВА, както и най-вкусните и маниашки попсикъли, осигурени за пореден път от добре познатите ни Power Pops. 

 

Ставаме все по-добри в задоволяването на хедонистичните си души, но този път сме решени да съчетаем полезното с приятното. На 29 септември от 15:00 часа в любимата ни страна на вкусната храна – Wonderland Desserts & Cocktails, ще се проведе Brunch 'n' buy vol.2. Именно там ще се запознаем, ще хапнем вкусен брънч, а междувременно ще може да надникнете в гардеробите на някои от любимите ни градски лица, а част от сумата ще бъде дарена на предварително избрана и обявена кауза. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *