Есен, есен – сезон в прозрачен тон

Деликатна, женствена и много секси прозрачност

0 коментара Сподели:

Деликатни, женствени и много секси, такива са блузите от органза, през които прозира кожата и истинското ни отношение към модните тенденции.

Тази определено е обект на желание и няколко дни след края на лятото ние я носим, за да удължим безкрайния празник на сетивата.

Прозрачни, с полка точки, гладки или релефни, цветовете са разнообразни и варират от черно-бяла класика, пастелен люляк, до яркорозово. С връзки, ръкави, напълно прозирни или не, осмели се да пратиш въздушна целувка от лятото към есента и да направиш реверанс към топлото време, преди то съвсем да е свършило. Това е тенденция, трудно сравнима, но запомняща се със своя романтична и обемна по деликатен начин структура. Модни гиганти като Valentino и Saint Laurent ги разходиха по подиумите, а, разбира се, хайстрийт брандове като Zara ги комерсиализирала, така че да има за всички от тази мечтателна чувственост. 

Прозрачностите могат да изглеждат сложни за комбиниране, но има доста алтернативи и ние ти даваме някои от тях по-надолу…

         

Виж повече: Цветни леопарди и разни други животни

Виж повече: Раници нова порода

 

Виж и 5 актуални прически за този сезон

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *