Заведи кучето си на парти, и то е човек

Къде можеш да се забавляваш на свобода със своя четириног приятел?

0 коментара Сподели:

Като нещотърсачи в необятния град ние винаги сме готови да открием новите изненади из дебрите на столицата. Нито едно приключение обаче не е пълно, ако не е в компанията на най-добрия приятел на всеки човек – неговото куче. Знаем, че ако някой обича кръстосването на града повече от теб, то това е твоето куче. Затова събираме най-доброто от двата свята и ти представяме едно от най-свежите събития, на което да отидеш в компанията на своя четириног приятел. 

Първият Dog Fest, организиран от The Event Company, кани всички кучета и техните стопани не само на парти, а на истински фестивал.

Входът към тази страна на чудесата е абсолютно свободен, а забавленията са гарантирани. Освен това ще имаме възможността да почерпим опит от интересните истории на стопани, осиновили своите четирикраки приятели. Нещо повече – те ще ни разкажат как да помогнем на приютите. Кога и къде можеш да прекараш един вълнуващ ден със своето кученце? 

Датата е 29 септември, мястото е добре познатият втори дом на всяко кученце – „Южен парк 2“. Освен личен пример от стопаните, осиновили кученца, ще можем да се включим в игри с препятствия, ще се впуснем в търсене на перфектния подарък за най-добър четириног приятел в базара и ще получим демонстрации от водещи дресьори. А ако това все още не те е накарало да си запазиш последната неделя специално за теб и твоето куче, разгръщаме програмата на феста още малко пред теб. Заедно ще обърнем специално внимание на грижите, от които кучетата имат нужда, и ще ти дадем и идеи за полезни приложения и джаджи, които могат да бъдат от полза при отглеждането на куче.

Затова грабвай приятелчето, вземи всеки dog person, когото познаваш, и най-вече – заведи кучето си на парти.Още за събитието ще откриеш тук.

Dog fest се осъществява със съдействието на приятелите от Stars Group, за които домашните любимци са част от корпоративната култура, и Pedigree, които радват четириногите с вкусни лакомства и грижа за зъбите.

Генерален спонсор на събитието е The Stars Group.

А как да си в тренда на прическите цялото време виж ето тук

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *