Go Guide After Work Social Club vol.4 стъпва на „Кристал“

Каним те на среща на емблематичната локация

0 коментара Сподели:

Ако следиш Go Guide After Work Social Club powered by Vivacom внимателно, няма нужда да ти казваме, че най-интересните срещи се случват в сряда след работа. С егоистично задоволство продължаваме да си даваме поводи да останем навън до късно по средата на седмицата и изобщо не ни е гузно, че повличаме крак и на теб. Вярваме, че и ти нямаш нищо против, пък ако искаш, ни обвини на следващия ден пред  шефа. 

На 27 септември, когато ще се видим за четвърти път, астрономическата есен вече ще е настъпила, но за нас настроението ще бъде по-скоро като за циганско лято.

И ако последния път само го приветствахме, сега идва ред на срядата, в която смело ще скочим боси в жаравата и ще те посрещнем с цветове и джипси настроение около баровете в една от най-емблематичните градинки на София – „Кристал“. 

снимка: Димитър Караниколов/Go Guide After Work Social Club vol.3

Спомняш ли си времето, когато като дете тичаше бос и само игри вълнуваха ума ти? Е, в сряда си свободен да захвърлиш обувките. Обособяваме зона с игри, специално за всички, които искат да развържат връзките на обувките и душата да ги последва. Дама, Ластик, Дженга, Туистър – детето в теб се усмихва. Разбира се, ще има забавления и за възрастното ти Аз – свободен си да танцуваш и да вдигаш наздравици колкото поискаш. И за двете ще ти помогне ром Havana Club, с който сгряхме кръвта и на предишното ни парти. 

Виж повече: Три пъти „Ура“ за Go Guide After Work vol. 3 и партитата, които предстоят

Освен всичко останало в сряда отваряме портите към мистичния свят, в който подрънкващи дайрета отброяват всеки дъх. Рисуване с хена,карти Таро, музика на живо и специални изненади от Vivacom и TIDAL, благодарение на които ще направим случката възможна, очакват всички, които търсят нови преживявания. Можеш да се придвижиш до мястото съвсем спокойно с електрическите тротинетки Brum, дори в момента разиграваме Giveawаy в Инстаграм, за да си спечелиш код за безплатно използване. 

Както обикновено започваме в 18:30 ч. Не се притеснявай, ако завали – ще се измокрим. 

Виж повече: GoGuide съживи града.

Поредицата Go Guide After Work Social Club се организира със съдействието на The Event Company

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *