Три пъти „Ура“ за Go Guide After Work vol. 3 и партитата, които предстоят

Това е само началото

  • 16.09.2019
  • от Десислава Павлова

Силно се надяваме, че нямаш нужда да четеш тази статия, за да разбереш как са минали трите  After Work Social Club партита досега, защото си бил там, танцувал си и си вдигал наздравици заедно с нас. Ако обаче не си или ако някои моменти ти се губят, сега е времето да си кажем, че създаването на концепцията за събитията за след работа е едно от най-приятните решения, които сме взимали. Всичко настрана – да знаеш, че си домакин на срещата на града, на която всеки идва с различни очаквания, но си тръгва с пъти по-добро настроение и убеждението, че часовете след офиса не са „мъртви“ от изтощение, е готино чувство. Затова обещаваме, че ще продължим да те радваме с партита на все интересни градски локации, пивки коктейли и музика за сетивата и стъпалата. 

Третото Go Guide After Work Social Club парти блесна с три акцента.

Коктейлите с ром Havana Club Джалма и Дулсинея, които кръстихме така, че да усетиш вкуса на свободата, музиката, която ще остане запазена марка на събитията ни, и локацията – романтичният паваж на The Cocktail Bar, се оказа чудесен както за тези, които искаха да се движат под звуците на цигулката и китарата, така и за всички, които дойдоха, за да се социализират. Някои думи бяха по-сладки от мед! 

В последната сряда, в която се събрахме под познатия наслов на най-любимото ни наше събитие, успяхме да опитаме и от вкусните хапки на ресторант Niko’las. Знаем, че са ти харесали, така че не пропускай да се отбиеш на мястото всеки път, когато минаваш в близост до малкото площадче на „Ангел Кънчев“ и „Солунска“. 

Сега е моментът и да споделим, че следващото After Work събитие ще ни събере отново заедно на „Кристал“.

Култовата софийска градинка, крайъгълен повод за редица запознанства по традиция, ще ни посрещне на 25 септември точно в 18:30 часа.

Почини си добре предстоящия дълъг уикенд, готвим изненади. 

Виж повече: Go Guide представя:  After Work Social Club

Разбери как GoGuide съживи града

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.