Къде е най-високата парти точка в София?

Боговете на купона местят своя Олимп в столицата

0 коментара Сподели:

Свобода. Това е всичко, което искаме от всяко парти. Усещането за лекота на духа, за сладка еуфория и ненатрапчивия вкус на вечността, който облива небцето ни в късните часове. Винаги се чувстваме на седмото небе, когато попаднем на истинска фиеста в дебрите на града.

А сега ти показваме как да се качиш заедно с нас на абсолютния парти връх в София. 

За пети път небето над столицата ще се разцепи на две от шума, който ще вдигнем под него. Заедно с някои от най-любимите ни градски агенти се събираме за пети път на модерния култ – Rooftop Connections. На върха на НДК излизаме от скуката на ежедневието си и се потапяме в духа на градската култура. Какво още те очаква този път на 13 септември? 

DOPE ZOO x SAVA, AMOK и DJ Akasha ще са основните виновници за доброто ни настроение този петък. Заедно с тях си обещаваме да изпратим залеза и да посрещнем изгрева на уикенда, без дори да си помисляме да се спрем за секунда. От 21:00 до 6:00 ще се чувстваме като истински парти богове на ърбън върха на София, а амброзия ще се лее от всеки ъгъл. Каква е разликата с миналия ивент? Този път ни очаква още по-силен line up, който ще изкара без никакъв проблем парти духа ни на свобода. Ако искаш и ти да усетиш полъха на промяната в градския купон,

ела заедно с нас на Rooftop Connections. А още за събитието ще откриеш ето тук. 

Виж нашата история за GoGuide и посрещането на залеза

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *