Неастрологичен хороскоп: 9-15 септември

Доста от историците са на мнение, че превратът на 9 септември е бил грозен, но по ирония на съдбата датата е и международен ден на красотата

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина с порция от хороскопа през седмицата, която започва с годишнина от преврат, преминава през международен ден на програмиста и завършва с първият учебен ден!

Овен

Не отказвайте предложения никакви! Настройте се за излизане от зоната на комфорт и навлизане в зоната на дискомфорт, известна още като „влакът на неловките погледи на работа в сряда сутрин“.

Телец

Юпитер е ретрограден, а животът ви е просто гаден.

Приемете с усмивка този лош период и заобичайте тялото си. Помнете, че колкото и да го обичате не е лошо понякога за разнообразие да използвате и партньор!

Близнаци

Първият близнак се радва, че вече не му се налага да пише домашни, вторият реве от мъка по загубеното детство, а третият е прагматичен, защото знае, че сега е много по-готин, отколкото на 17. Най-малкото е отказал бирата с водка и лицето му е по-чисто.

Рак

Стига с откровеното сексуално съдържание в частта за раците. Време е за нещо по-духовно. Организирам семинар, в който ще се научим как да четем книги и да пазаруваме онлайн, докато медитираме или правим секс. Как е възможно всичко това ? Срещу такса от 60 лв и с помощта на нашите лектори всичко ще ти стане кристално ясно.

Лъв

Доста от историците са на мнение, че превратът на 9 септември е бил грозен, но по ирония на съдбата датата е и международен ден на красотата. По-красиви от лъвовете няма ! Празнувайте на воля и помнете, че младостта е до време, но красотата е за цял живот!

Дева

Имам страхотна идея за вашето добро прекарване тази седмица.

Почистете улицата пред вас от ранно окапалите есенни листа.

Хем така няма да ви дразнят и  причудливите и разнообразни цветове, изпълнили неравномерно пространствата. Истинска бъркотия.

Везни

В периода са подходящи съюзи (под всякаква форма, но не и брачни) със следните зодии: риби, скорпион, лъв и онази другата 13тата. Обърнете внимание на последната и научете повече за представителите й, защото и те са хора като нас! 

Скорпион

През този месец мъжете скорпиони ще разберат дали, ако колежка каже, че е кръстила вибратора си на вас се брои за сексуален тормоз. Дамите няма да имат чак такива емоции и ще се задоволят с четене на книги и чакане на нещо по-добро.

Стрелец

Тази седмица не си давайте много зор на работа, защото общо взето няма смисъл. Според звездите не се очертава да ви повишат заплатата. Гледайте да си изпълните таргетът и приоритетно да се наспите за уикенда.

Козирог

Периодът за вас се очертава като изпълнен с неравности. Точно когато си мислите, че е хубаво и ще стане изведнъж лошо, а после пък за разнообразие от много лошо ще стане непоносимо хубаво.

Не е ли животът един прекрасен ролеркостер от емоции?

Точно тези думи трябва да използвате пред фармацевта си преди да поискате успокоителни без рецепта.

Водолей

Единственият ви шанс за лято през септември е „циганското“. „Циганското лято“ е най-успешната форма на програма за интеграция на ромите. В името на лятото и етническия мир приемете слънчевите лъчи под тази им ромска форма пък ще го мислим през ноември.

Риби

Порадвайте се за последно на лятото и слънцето преди да е дошла същинската мрачна и сива есен и да се депресирате, както повелява традицията! Знам, че само това чакате, за да бъдете щастливи в меланхолията си.

Ако търсите нови предизвикателства и ви се работи в млад и некомпетент екип, потърсете ме на LinkedIn страницата на маг Жаклина!

През септември има какво да се гледа. Ето идеи за 5 сериала.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *